Geplaatst op Geef een reactie

Spreuken, artikelen

De spreuken van de maand zijn niet altijd van onze eigen hand. Er komen vele mooie spreuken op ons pad die wij graag delen met de lezers en bezoekers van onze site.

Wij weten lang niet altijd van wie de spreuken afkomstig zijn, maar weet dat ze met die intentie geplaatst worden om anderen en ook onszelf weer te inspireren. ( Een bron waar wij veel gebruik van maken is die van Spreuk van de dag)

Van de artikelen die geplaatst worden vermelden wij de bron van waaruit het artikel afkomstig is. Mochten we dit niet meer weten, dan zetten wij dit er ook altijd bij. Ook hiervoor geldt dat wij graag een zo breed mogelijk publiek bereiken en informeren.

Mocht je hier toch moeite mee hebben laat het ons dan gewoon weten. Heb een fijne dag en laat je vooral inspireren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *