Geplaatst op Geef een reactie

Engelen. Numerologie. Sound Healing.

Een nieuwe plek om te mogen wonen.
Een nieuwe plek om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Een plaats midden in het bos.
Waar de vogels hun mooiste lied fluiten.
Waar zelfs een vos zo dichtbij komt dat ik hem vanuit mijn keukenraam kan zien.

Dankbaar dat wij hier mogen zijn.
Dankbaar dat wij hier op deze voor ons fijne, lichte plaats nieuwe avonden, workshops, lezingen en trainingen aan mogen gaan bieden.

De muziek en klanken zullen steeds meer hun intrede doen en de Sound Healing zal een belangrijk onderdeel gaan worden in onze onderneming. Hier nemen wij je graag in mee en wij nodigen je dan ook van harte uit om samen met ons je klanken te delen. De eerste avond is morgen 28-11-2017 al en er is nog plaats, dus je bent van harte welkom. Kijk hier voor meer informatie.

Ach, en dan de Engelen. Die staan alweer een hele tijd te trappelen. Ik voel ze dagelijks om me heen en ze geven mij zoveel liefdevolle boodschappen en aanwijzingen. Maar ze willen heel graag hun Liefde, Licht, kennis en ook hun klanken met nog veel meer mensen delen. Ben jij er bij in het nieuwe jaar? Kijk hier dan voor meer informatie over de workshop Healing Angels.

Ook benieuwd naar je levensopdracht en waarom jij hier bent? Wat heeft dit nieuwe jaar persoonlijk voor je in petto? Je kunt dit via de Numerologie zelf leren om uit te rekenen. Zo leer je jezelf steeds beter kennen en kun jij zijn WIE je bent. Maar je krijgt hierdoor ook inzicht in die ander. Wil jij hier meer over weten, dan ben je van harte uitgenodigd om de workshop Numerologie te volgen. Kijk hier voor meer informatie.

We organiseren in december nog meer.
Samen met Cecile Vloet een co-creatie op 12-12, een Energetische Portaaldag.
En op 21-12 een Engelenavond. Dus wees er snel bij, want vol is vol.

Wie weet tot snel.

Vanuit Diamanten Licht en Onvoorwaardelijke Liefde,
Paul en Ellen

Geef een reactie