Geplaatst op Geef een reactie

Sound Healing avond met Diamond Souls

Graag nodigen wij jullie uit voor weer een nieuwe Sound Healing avond met Diamond Souls. Op maandag 29 januari 2018 (11-1-11) is er weer een mogelijkheid om nieuwe intenties neer te zetten en je klanken te laten horen. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen. Voor meer informatie, opgave en investering in jezelf verwijzen wij je graag door naar onze site.

Wij gaan nu zelf eerst een weekje sapvasten. Alle ‘oude prut’ loslaten om zo ook weer met hernieuwde energie, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden deze avonden neer te zetten. Ben jij erbij? Laat het ons via de mail even weten.

Geniet van de week die voor je ligt.

Hartegroet Paul&Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *