Geplaatst op Geef een reactie

World Sound Healing Day 14 februari

Lieve mensen,

Februari staat op de kalender met winterse buien.  De lente wil al van zich laten horen, want sommige bloemenknoppen komen al boven de grond uit.

14 februari is het Valentijnsdag maar ook de dag waarop voor de 16e keer World Sound Healing Day wordt gehouden. Vorig jaar hebben we voor de eerste keer hieraan meegedaan en we gaan deze traditie voortzetten. We nodigen je van harte uit om hieraan deel te nemen.

Wij verzorgen een korte workshop met meditatie, klank en natuurlijk om 12.00 Wereldwijd afstemmen vanuit Liefde en Compassie vanuit de ‘AH’ klank om zo nog meer Vrede en Harmonie naar onze planeet te brengen.
Laten we met elkaar een muzikale Valentijnsgedachte aan Moeder Aarde, Gaia schenken, zodat we onze planeet en onze oceanen kunnen helen en hiermee ook ons bewustzijn verhogen.

Wil jij jouw bijzondere en unieke klank samen met ons laten horen, dan nodigen wij je van harte uit. Wij dragen zorgen voor koffie, thee, kleine versnapering, soep en natuurlijk inzichtkaarten. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten, dus neem in ieder geval iets mee om op te zitten. Voor meer informatie en investering in jezelf, kijk hier.

Geef een reactie