Geplaatst op Geef een reactie

Klanken in Chartres en Vezelay (Frankrijk)

Klanken in het Labyrinth te Chartres en in de crypte van de Basiliek van Maria Magdalena in Vezelay.

We zijn inmiddels alweer 2 weken terug van ons lange weekend naar Frankrijk. En wat een mooie ervaringen hebben we daar gehad. Chartres stond al langer op ons lijstje van krachtplaatsen waar we heen wilden. In het nieuwe jaar 2018 ( wat numerologisch een 11 jaar is) staan er meerdere krachtplaatsen op onze agenda om te bezoeken. Chartres is als eerste aan de beurt. Dat dit een weekend vol mooie verrassingen zou worden, hadden we zelf niet kunnen bedenken. Hoe mooi is het als je geleid wordt. Met een Volle Maan en een portaaldag als ondersteunende energie, maar dat realiseerden we ons later pas. We hebben echter niet alleen de kathedraal met het bijzondere Labyrinth in Chartres bezocht. Via een prachtige route door het Franse land werden we naar de Basiliek van Maria Magdalena in Vezelay geleid. Onder in de crypte aldaar ontstond een prachtige samenzang van onze klanken, die we graag met jullie willen delen. Voel je vrij om op onze site onder het kopje Soundhealing bij Muziek te kijken en naar deze opname te luisteren. We zullen jullie op een later moment nog meer vertellen over onze mooie reis naar dit prachtige gebied.

Geef een reactie