Geplaatst op Geef een reactie

Blog#2: Hoorbaar worden

Na zichtbaar worden, zoals beschreven in mijn eerste blog, is het nu tijd om hoorbaar te worden. En hoorbaar op verschillende fronten. Niet voor niets staat hierboven een foto van een Engeltje met een muziekinstrument. De Engelen willen namelijk dat mijn stem meer en meer met het Universum gedeeld mag gaan worden. Niet alleen via het gesproken woord, want dat kennen ze al wel, maar steeds meer via klanken, de Taal van het Licht. De universele taal van de Liefde, vanuit het hart. Vandaar dat mijn tweede blog gaat over hoorbaar worden. Hoorbaar worden vanuit mijn hart.

Dat is echter nog niet zomaar gedaan, want het tijdstip dat ik dit blog aan het schrijven ben liggen de meeste mensen te slapen. Maar het is deze nacht Volle Maan en waarschijnlijk zijn er wel meer mensen net als ik wakker, die niet kunnen slapen. Lang geleden lag ik dan wakker en was ik aan het woelen en draaien omdat ik niet kon slapen. Tegenwoordig maak ik gebruik van deze energie om dingen te doen en geïnspireerd te worden door de Maan. Vandaar dat ik nu dus midden in de nacht een blog zit te schrijven …. over Hoorbaar worden.

Een uitdaging?

Ja en nee, want eigenlijk ben ik ook met hoorbaar maken al een tijdje bezig. Tijdens consulten, sessies en workshops zing ik regelmatig, klank ik, spreek ik Licht-taal en maak ik gebruik van verschillende muziekinstrumenten. Alleen en ook samen met Paul.

Maar de klanken, die helend werken omdat ze vanuit een pure afstemming met de Bron komen, mogen meer en meer gedeeld gaan worden met het Universum. De Engelen en Lichtmeesters begeleiden mij hierin. De juiste mensen komen of worden op mijn pad gezet.
Maar zingen en klanken in je eigen omgeving is natuurlijk altijd een veilige omgeving. En daar ligt nu net de nieuwe uitdaging. Mijn stem, de helende klanken mogen door veel meer mensen gehoord, gevoeld en ervaren gaan worden.

En hoe kun je jezelf nu beter hoorbaar maken dan aan het einde van dit blog een geluidsbestand toe te voegen waarop je mijn klank kunt horen. Ook de klanken van Paul zijn te horen, omdat juist de kracht ligt in de harmonie van onze klanken.

Dus laat je na het lezen van dit blog meenemen naar de crypte van de Basiliek van Maria Magdalena in Vezelay in Frankrijk. Voel haar energie en laat de klanken je hart aanraken.

Veel luisterplezier en tot snel weer,

Hartegroet, Ellen

Geef een reactie