Geplaatst op Geef een reactie

Blog#3: Villa Kakelbont !!!

Park Zijpendaal

Doe eens iets leuks, doe eens iets anders, doe eens iets nieuws!! Daarvoor werd ik uitgedaagd. En het hield me bezig. Ik mag nieuwe dingen gaan doen, want het “oude” werkt niet meer. Alles loslaten en zien wat er zich mag manifesteren.

“Iets” diep binnen in mij werd aangeraakt. Het kleine meisje in mij, Pippi, want zo noem ik altijd mijn innerlijk kindje, werd helemaal blij. En velen van ons kennen Pippi Langkous van vroeger. Het bijzondere meisje met haar sproeten, rode vlechten, afgezakte kousen die in Villa Kakelbont woont samen met haar aapje meneer Nilson en haar schimmel Witje. O, wat heb ik altijd genoten van die series en films. En nog. Want iedere keer als ik ze weer zie komt dat eigenwijze kind in mij ook omhoog.

Wars van regels en structuur heeft Pippi mij al vaak geholpen om uit mijn comfortzones te komen. Om het kind in mij weer te laten spelen. Te laten huppelen, te fantaseren en andere dingen te doen. En ik kan je zeggen dat ik dan altijd best veel ‘interne stemmetjes’ hoorde. Ik heb inmiddels geleerd om deze stemmetjes aan te horen en ze daarna netjes weg te sturen. Om vervolgens trouw te blijven aan mezelf. En dan nu deze uitdaging. Maar ik word alleen al blij als ik hierover aan het schrijven ben. Niet wetende hoe zich dit zou ontwikkelen krijg ik beelden van plekken, in het bos. En ik zie vrouwen in een cirkel, een picknick, verhalen die worden gedeeld, er word gedansd, gelachen, gehuild en we zingen in Licht-taal. Het getal 7 dient zich de hele tijd aan. Een heilig getal. Een heilig samenzijn om de zomer uit te nodigen. Een heilig samenzijn van vrouwen om te Zijn en het kleine meisje, want in elk van ons zit een Pippi, te eren.

De zomer doet zijn intrede op 21 juni. Graag wil ik samen met 6 andere vrouwen op dinsdag 19 juni van 12.30-16.30 de zomer uitnodigen. Ben jij één van die 6?? We verzamelen bij mij thuis en daarna gaan we richting het bos. Ik verzorg de picknick en het drinken. Mocht je een kleed mee willen nemen om op te liggen, neem gerust mee. En voel je ook vrij om een muziekinstrument mee te nemen. Dienen zich nog andere dingen, zoals kristallen aan die mee willen, luister naar je innerlijke stem en neem mee. Meestal willen mijn inzichtkaarten mee, maar ik weet vaak pas op het laatste moment welke!! Soms zit ik al in de auto en ga ik terug om ze te halen.

Ik begon dit Blog met doe eens iets leuks, doe eens iets anders, doe eens iets nieuws. Ga buiten je comfortzone …. uitdaging aangaan ……  jezelf laten zien, jezelf laten horen … is best wel gelukt; Toch?

Ja, ja ….. dus hier het belangrijkste: Ik zal voor de 6 vrouwen die er zijn een persoonlijke klank opname maken met een boodschap in de Taal van het Licht.

Voel het kleine meisje, jouw Pippi enthousiast worden, zie de Elfjes al samen met je dansen, voel de Magie van het bos en de bomen, zie en voel hoe blij Moeder Aarde is, zie de glinstering van het water en de sprankeling van de Zon daarin. En voel dan de sprankeling in jezelf om hierbij aanwezig te zijn. Als Jezelf, mooi mens!!

Het kleine meisje, mijn Pippi is helemaal enthousiast geworden en wil graag deze mooie middag samen met je vieren. De investering in jezelf voor deze sprankelende middag is € 77,00 (incl. BTW , picknick en geluidsopname)

Er zijn maar 6 plaatsen, dus geef je snel op. Bel me op 06-51023230 of stuur een mail. Je ontvangt van mij dan een bevestiging van deelname.

Midden in de bomencirkel

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
(uitspraak van Pippi Langkous, uit boek van Astrid Lindgren)

Geef een reactie