Geplaatst op Geef een reactie

Creatie van Klank Zomeravond 28 juni (Volle Maan)

De Zomer Zonne Wende is geweest en het is nu officiëel Zomer. Aan de blauwe luchten en temperatuur te merken heeft de zomer er echt zin in. Heerlijk weer om buiten te zijn, buiten te eten, buiten te werken en ook buiten te klanken. Wij willen je voor de komende Creatie van Klankavond  dan ook graag uitnodigen om deze avond met ons buiten door te brengen. Het is deze avond, 28 juni ook nog eens Volle Maan, dus tijd om alles naar buiten te brengen wat jij wilt manifesteren. Neem je muziekinstrumenten mee, je eigen mooie prachtige stem/klank om te laten horen, zodat we de energie deze avond heerlijk kunnen laten stromen en een prachtige co-creatie mogen laten ontstaan.

Als je mee wilt doen, stuur ons dan even een mailtje of doe een belletje (06-51023230). Dan kunnen wij je zeggen waar je naar toe mag komen. Het is in ieder geval in de bossen bij Arnhem. (parkeren bij huis Zijpendaal) Wij zorgen voor thee, fris en wat lekkers. Neem evt. een kleed mee om op te zitten. Wij nemen in ieder geval onze opname apparatuur mee. Ben jij erbij? Wil je onze laatste klankopname horen die we op Ibiza hebben gemaakt? Luister hier.

Verzamelen bij parkeerplaats: 19.45
Aanvang: 20.00
Einde: rond 22.30 (als het erg gezellig is gaan we gewoon nog even door, want wat is tijd)
Investering voor deze avond: € 22,00

Een zomerse groet, Paul&Ellen

Wat de wereld nodig heeft is, meer Liefde en minder papierwerk!!
(Pearl Bailey)

Geef een reactie