Geplaatst op Geef een reactie

Blog#5 Leeuwinnen Kracht

Engelenpoorten openen op 7-7 ……  op weg naar de Leeuwenpoort op 8-8

Er is heel veel gaande op dit moment. In ieders leven, bewust of onbewust. In het Universum, planeten die retrograde staan, zonne-wendes, volle manen, nieuwe manen, verhoging van de Shumanfrequentie en zo kan ik nog wel even verder doorgaan. Soms dichtbij voelbaar in ons eigen systeem en dan weer verderaf. Maar dat er van allerlei zaken gebeuren kan je niet ontkennen. Alles wat aan het Licht mag komen, komt aan het LICHT of wordt in het LICHT gezet. Dat is één van de taken van een Lichtwerker. Een kanaal zijn van Licht en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde er steeds ZIJN.

Hoe kun je daar nu op een goede manier mee omgaan en toch in je eigen Licht kracht blijven staan?

Best lastig soms, want ook ik krijg uitdagingen op mijn pad. Maar door toch iedere keer trouw te blijven aan mezelf, voelen of dingen kloppen, luisteren naar mijn hart neem ik mijn eigen beslissingen.
En het is een uitdaging om mijn Licht Taal steeds meer en meer naar buiten te brengen. Maar ook om die te delen met anderen.

Dat deze Licht Taal helend werkt, weet ik inmiddels zelf.
Dat deze Taal van Licht vanuit een hele andere dimensie je kan raken tot in je ziel, heb ik zelf mogen ervaren.
Dat het zingen van deze Licht Taal, die je alleen maar met je hart ervaart en voelt, zo krachtig en helend werkt is iets waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Daarom is het ook zo prachtig om dit steeds meer en meer te mogen gaan delen. Via onze site, maar ook tijdens individuele sessies, tijdens workshops of gewoon als ik in een kerkje sta, vaak even bij Maria en ik mijn Licht Taal en klanken laat stromen.

Niet voor niets dat de Engelen zo overvloedig aanwezig zijn, dat er op 7-7 weer een Engelenpoort opengaat en dat we in de voorbereiding zijn naar de Leeuwenpoort op 8-8.

Om te manifesteren, ieder vanuit zijn of haar eigen kracht. Leeuwen Kracht of Leeuwinnen Kracht. Vanuit zijn/haar eigen centrum. Om te  ZIJN. En van daaruit je eigen Licht Taal naar buiten brengen.

Maar niet alleen het zingen van deze Licht Taal, ook de symbolen van Licht willen naar buiten komen, willen gezien worden. Als ik daar aan toegeef, blijven de codes maar stromen. En ik zie het bij meer mensen stromen. Wat zou het mooi zijn om dit meer en meer te delen met de mensen om me heen. Door je uit te dagen en uit te nodigen om dit samen met mij te doen. Voel jij al een KRACHTIG antwoord in jezelf?

Dan nodig ik je uit om samen met mij op 8-8 jezelf te laten horen en te manifesteren in je LICHT TAAL. Durf jij de uitdaging aan te gaan??

Wil je meer weten over deze Krachtige dag, 8-8, klik dan hier.

Hieronder deel ik graag het nummer Aquarius van “The 5th Dimension”. Het is geen nummer in de Taal van het Licht, maar wel een nummer met een prachtige boodschap. Een nummer uit begin jaren ’70, wat precies beschrijft en verwoord waar wij ons nu bevinden. En zoals ik zo vaak geleid wordt door de Engelen zetten ze niet voor niets een nummer voor mij op. Want geloof het of niet, als ik dit schrijf, NU op mijn computer dit nummer draait.

Heb een fijne zomer, Let the Sun shine, open up your heart and let the Sunshine in,  in termen van het nummer Aquarius te spreken. Tot de volgende Blog.

Hartegroet, Ellen 💞 ☀ 💞

Bron: YouTube

Geef een reactie