Geplaatst op Geef een reactie

Leeuwen-en Leeuwinnenkracht Licht Taal

Deze zomer nodigt je uit om uit te rusten, bij te tanken, te luieren, te lezen, te dansen, te zingen en om net even de dingen anders te doen dan anders. Er staan een aantal planeten retrograde, we zitten tussen 3 zonne eclipsen in, de mooie en prachtige bloedmaan hebben velen van ons mogen zien, voelen en ervaren, dus de energie daagt ons uit. Om wellicht nieuwe dingen te doen, op ontdekking te gaan, een uitdaging aan te gaan of om iets nieuws te leren. Wij zijn inmiddels terug van de vakantie met de kinderen naar Oostenrijk en Italië, waar het warm was, maar minder warm dan hier in Nederland. Augustus staat inmiddels op de kalender, een 8 maand. Tijd om jezelf te manifesteren.En daar willen wij je deze middag graag voor uitnodigen.

Leeuwenpoort, portaaldag 8-8 Licht taal middag

Een krACHTige dag om jezelf te manifesteren. En hoe mooi zou het zijn om dat op een manier te doen die wellicht nieuw voor je is en dan ook nog eens op deze krACHT dag.
Wij nodigen je uit om samen met ons op deze middag je Licht taal te gaan activeren. En wellicht ook wel te gaan schrijven. Laat het Licht door je heenstromen en voel wat er mag ontstaan.
Er zit zoveel moois in je wat op een bijzondere manier eruit mag komen. Durf jij de uitdaging aan te gaan met jezelf op deze krACHTige dag en jezelf te laten verrassen met wat de uitkomst is.

Voel je welkom, voel de krACHT van de zon, de leeuw(in) in je en lees hier snel verder voor meer informatie, investering in jezelf en aanmelding.
Mogen wij je ontmoeten op deze prACHTige portaaldag? Wij kijken uit naar je komst.

Heb een mooie krACHT maand en laat de zon je pad verwarmen.

Hartegroet,
Paul&Ellen

Geef een reactie