Geplaatst op Geef een reactie

Blog# 6 Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven ….

Light Language 21-8-2018

“Een boek over kunnen schrijven?”

Ik hoor jullie denken: ‘Maar je hébt net een boek geschreven.’ Nou dan schrijf ik er toch nog gewoon eentje meer!! En in feite ben ik daar al mee bezig hoor, want het verhaal staat al heel lang in de computer. De tekeningen die erbij horen zijn ook klaar. De volgende stap is dat het naar verschillende lezers gaat die het nalezen op taalfouten, zinsopbouw en noem maar op. En dan kan ook dit boek naar de drukker. Een kinderboek deze keer, met een verhaal dat zomaar onstond en dat ik voor het slapen gaan aan mijn zoon vertelde.

En die kleine makker van toen wordt dit jaar 16. Dus hoog tijd dat dit verhaal nu eindelijk eens zijn weg naar buiten mag vinden. Een verhaal om met de wereld te delen. Een boek met een vehaal om zelf te lezen, om voor te lezen of om op een creatieve manier mee te werken. Ik heb mezelf de belofte gedaan dat het kinderboek dit jaar echt het levenslicht gaat zien. En ik zal een tipje van de sluier oplichten omdat de titel van het boek zich aan jullie bekend wil maken: ” Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel”

Dat is ook het leuke van schrijven. Een verhaal ontpopt zich vaak op een geheel andere manier dan gedacht. Want de bedoeling was om over nummers, getallen, cijfertjes en Engelen te schrijven. En dat ik daar wel een boek over zou kunnen schrijven. Aanleiding was een berichtje dat ik via de app verstuurde om 22:22!

Ik kreeg als reactie terug: ‘Heb je de tijd gezien waarop je dit bericht verstuurde?’ Natuurlijk zei ik: “😇Angeltime😇”, dat heb ik zo vaak, dubbele getallen, drie dubbele – en het laatste jaar ook steeds meer vier dubbele getallen. Er zitten zoveel boodschappen in die getallen. Daar zou ik ook wel een boek over kunnen schrijven.” Maar dat ga ik niet doen, want daar zijn al genoeg boeken over.

Wat ik wel al heel lang doe is de getallen en nummers via de Numerologie berekenen en vertalen. Je geboortedatum geeft je bijvoorbeeld heel veel informatie over je levensopdracht; je bestemmingsgetal in dit leven. Ook kun je uitrekenen welke mogelijkheden en uitdagingen er aanwezig zijn. Wanneer je jezelf daarin verdiept zal het je heel veel inzicht in jezelf gaan geven, maar ook inzicht in anderen. Uiteindelijk geeft het je inzicht in Wie jij bent en niet meer in wat je bent.

En dat de Engelen mij daarbij al zolang ondersteunen is voor mij alleen maar fijn. Ze zijn goede raadgevers, zijn positief, houden van humor, muziek en laten je soms dingen van een hele andere kant zien. Zo blijf ik zelf scherp en houden zij mij alert!!

Dát boek ga ik dus niet schrijven, maar ik zou je graag uit willen nodigen om je eens te verdiepen in de Numerologie en de Engelen. En laat ik nu deze workshops wederom ingepland hebben. Omdat er vraag naar is. Omdat het je wellicht op een andere manier naar jezelf laat kijken. En omdat de Engelen mij hebben geïnspireerd om beide workshops te vernieuwen:

Zo zie je maar weer, waar een titel je helemaal naar toe kan brengen. Dat maakt schrijven zo leuk. Dat maakt luisteren naar wat er gedeeld wil worden zo fijn. Het meegaan in de flow brengt een creatieproces op gang. Zo ben ik vanmorgen eerst gaan schrijven/tekenen in Light Language. Het is tenslotte een Universele 22 dag, dus de sluiers zijn dun. En informatie kan makkelijk doorstromen. Hoe je dat uitrekent? Een kleine rekensom.

Vandaag is het: 21-8-2018

(21 = 2 + 1 =) 3 + 8 + (2018 = 2 + 0 + 1 + 8 =) 11 = 22 

Dit is maar een kleine som, maar zo kun je dus nog heel veel meer uitrekenen. En er is heel veel over te vertellen. Dus als je nieuwsgierigheid is gewekt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.

Als gift omdat het zo leuk is om muziek te delen, omdat het mij even terug doet denken aan mijn Body Balance lessen, om te inspireren en omdat jij zo’n mooi mens bent: You are AMAZING!!

Engelengroet,
Ellen 💞

Bron: YouTube

Geef een reactie