Geplaatst op Geef een reactie

Blog# 7 Een Poort die openstaat …..

Creëren vanuit de Bron, het Licht laten stromen ….

En dan gewoon laten gebeuren wat mag gebeuren. Laten ontstaan wat mag ontstaan. Kijken naar symbolen, sleutels, klanken, getallen, Engelen en de boodschap gaan zien of horen. Voor mij is dit al veel langer een wereld die bestaat, maar die gelukkig ook door steeds meer mensen wordt gezien. Niet voor niets is er al heel lang de spreuk: Wie oren heeft om te horen en wie ogen heeft om te zien.

Wij wisten dat we in september op de Griekse Cycladen eilanden mochten zijn, maar niet precies hoe deze reis zich zou gaan ontvouwen. We hadden een paar plekken waar we naartoe wilden gaan, maar heel veel stond ook open, zodat we geleid konden worden naar plaatsen waar we zouden mogen zijn. En iedere keer kregen we symbolen en sleutels vanuit verschillende invalshoeken aangereikt. Dat de Lichttaal in overvloed zou gaan stromen …. dat was één van die dingen die gebeurden.

Maar goed dat ik al een persoonlijk boekje had waar ik dit in op kon schrijven en tekenen. Net voor deze vakantie had ik een setje blanco kaarten gekocht, in een boekhandel in Middelburg, waar ik op bezoek was bij een vriendin van lang geleden. Ik vroeg in die boekhandel of ze blanco kaarten hadden om zelf iets op te kunnen zetten en die evt. in een envelop passen. De verkoopster keek mij met een vragende blik aan, liep vervolgens naar een kastje, dook  er ver onderin en kwam met een pakketje aan. ‘Bedoel je zoiets?’ vroeg ze. En laat het nu precies het formaat zijn wat ik bedoel. Waarom?

  • Om  “eigen kaarten” te ontwerpen en creëren.
  • Om persoonlijke boodschappen op te kunnen zetten in Lichttaal.
  • Om Athene en elk van de bezochte Cycladen eilanden met een eigen Lichttaal energie samen te vatten.
  • Om Engelen boodschappen op te schrijven.
  • En ga zo maar door ….

Een heel nieuw proces diende zich aan. Codes en Symbolen bleven maar stromen en later hoorde ik van anderen die ook met Lichttaal werken, dat ook zij in deze periode veel hebben zitten tekenen en opschrijven. Het is en blijft een prachtige manier om tijd voor jezelf vrij te maken. Te laten stromen en dat wat naar buiten mag met de wereld te delen. En niet alleen deze vorm van creativiteit mag naar buiten. Ook onze klanken mogen meer en meer gedeeld worden. En gehoord.

In Athene stond vlak voor ons hotel met de toepasselijke naam Arion ….. (wat voor ons indirect een verbinding met Orion was) een prachtig kerkje welke toegewijd was aan St. Demetrius in de oude wijk Psiri. De eerste ochtend dat we in Athene waren was de Poort open en zijn we naar het kerkje gelopen en naar binnen gegaan. Paul voelde zich niet echt ‘welkom’ in de kerk, terwijl ik doorkreeg: “deze kerk kan wel wat Licht gebruiken.”

Na eerst wat te hebben rondgelopen ben ik zo vrij geweest om aan de aanwezige ‘koster’ te vragen of wij wellicht wat zouden mogen zingen danwel klanken. En ik werd prompt meegenomen naar het altaar, voor in de kerk. ‘Wait, wait.’ zei deze vriendelijke man. Vervolgens doet hij de lampen aan, zet twee microfoons voor ons klaar, zet de geluidsinstallatie aan en krijgen we alle ruimte om te klanken en opnames te maken. Als we klaar zijn wijst hij ons nog op een paar dingen, doet de lichten weer uit, zet de microfoons en installatie uit. Wat blijkt: We hebben staan klanken onder het ‘Alziend Oog van God’ en bij de ‘Black Madonna’. Dat we wederom worden begeleid en geleid deze reis is inmiddels duidelijk. We bedanken de ‘koster’ en lopen enigszins verbluft het kerkje uit. De rest van de dagen dat wij in Athene waren, is de Poort niet meer open geweest!!

Dit was op dag 1, onze reis is nog maar net begonnen ….. maar hierover vertel ik graag een andere keer wat meer. Ik voel en ervaar dat dit op een andere manier gedeeld mag en wil worden.

Voor nu daag ik je uit om eens te voelen wat het voor jouw betekent om te mogen creëren vanuit je eigen Bron. Of dit nu Symbolen, Codes of klanken zijn. En om dit naar buiten te laten komen.

Niet voor niets is de Workshop: Creating Light from the Source within You ontstaan. Graag nodig ik je uit op een speciale datum, 22-11-11 (2018 opgeteld = 11) in ons mooie Lichthuis in Arnhem, zodat je de energieën van het Universum, de Engelen en de Volle Maan kunt gebruiken om te creëren. De Poort staat voor je open!!

Voel je van harte welkom om deze workshop te volgen en door de Poort te gaan. Meld je hier aan om deel te nemen. Maximum deelnemers is: 6

Als slot een inspirerend nummer en graag tot een volgende Blog.

Hartegroet Ellen 💞

Bron: YouTube

Geef een reactie