Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe klankopnames uit Egypte ….

Nog diep onder de indruk van een prachtige rondreis die we door Egypte hebben mogen maken. Voor mij (Ellen) inmiddels de derde keer over land, maar voor Paul de eerste keer. Ook nog eens in een maand waarin heel veel portaaldagen vielen, waaronder 11-11-11 en waar wij op heel veel krachtplekken hebben mogen ZIJN. Egypte is en blijft een prachtig, boeiend land met een rijke geschiedenis, mooie, indrukwekkende, bijzondere cultuur en het raakt je op en in  meerdere facetten. Dankbaar voor alle prachtige ontmoetingen die zeker een vervolg zullen krijgen!!

Het meest indrukwekkende voor ons was een twee uur durende privé rondleiding en verblijf in de grote piramide van Cheops, waarvan een uur in de Koningskamer. Hier hebben we een aantal klankopnames mogen en kunnen maken. Deze zullen we op een later moment met de wereld delen, omdat we hier nog wat dingen aan willen bijschaven. In privé settingen / workshops zullen we hier echter al zeker gebruik van maken.

Maar wij willen jullie natuurlijk graag deelgenoot maken van een paar andere klankopnames die we hebben mogen maken. Voel je vrij om naar de muziekpagina te gaan en ze daar te beluisteren. We hebben wederom foto’s erbij geplaatst zodat je kunt zien waar het is. En wellicht kun je je dan voorstellen dat jij ook daar bent. Doe je oortjes in voor meer luisterplezier.

Zou je nu al eerder iets van ons willen horen en een avond of workshop willen volgen? Je bent van harte welkom. In december zijn er sowieso weer de Engelenavonden en de workshop: Creating Light from the Source within You wordt wederom gegeven. Op wederom een portaaldag: 21-12-2018
Een mooi moment om even stil te staan bij jezelf en het Licht wat jij mag laten schijnen, zeker zo in de dagen voor Kerstmis.

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten.
Heb een fijne week.

Vanuit Diamanten Licht en Onvoorwaardelijke Liefde,
Paul en Ellen💞

Geef een reactie