Geplaatst op Geef een reactie

Blog#13 Van Piramide tot Piramide en THE PYRAMID CODES …

‘Connecting the Lines’ ….
Glazen Piramide bij het Louvre in Parijs

Zo sta je in Egypte voor de Grote Piramide van Cheops en niet lang daarna sta je voor de Glazen Piramide bij het Louvre in Parijs. De boodschappen zijn helder en duidelijk. Diamanten- en Kristal-lijnen worden verbonden met elkaar. Liefdes- en Licht-lijnen, het mannelijke en het vrouwelijke worden in balans gebracht. Bijzonder dat we een paar dagen voor de brand in de Notre Dame, nog daar waren. Dat wat ‘donker en weggestopt voelde’, is nu licht en zichtbaar geworden. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Als een Feniks mag ‘ze’ uit de as verrijzen. Dat was het eerste dat doorkwam. The Divine Feminin, Isis, Maria Magdalena, Jeanne D’Arc, Esmeralda en alle andere krachtige vrouwen. En niet alleen vrouwen. Ook mannen. Want daar gaat het om. Dat het in balans is. En dan vooral de balans in onszelf. Dat wat er gebeurd is, heeft een veel grotere betekenis. Want stond tegelijkertijd met de brand van de Notre Dame, ook niet de belangrijke Al Aqsa moskee in Jerusalem in brand …. maar daar hoorde je niet zoveel over. Wordt hier de aandacht vanaf geleid omdat er andere dingen belangrijker zijn?? Blijf vooral trouw aan jezelf en voel wat er bij jou resoneert. Naast het verdriet, als je een gebouw waar je zelf aan hebt meegebouwd in brand ziet staan, voelde ik ook die emotie. Maar dan nog kan ik het vanuit het grotere geheel en het Divine Plan zien. Een nieuwe tijd breekt aan.

Maar die Piramides blijven maar resoneren. Ze willen dat ik er weer over schrijf. En dat is niet zo gek. Want THE PYRAMID CODES dienen zich aan. En deze codes willen nu eindelijk het levenslicht zien. Eigenlijk niet echt zien, maar luisteren, want dat is wat je met deze codes doet. Ik had natuurlijk al geschreven dat wij in de Koningskamer van de Grote Piramide waren geweest en dat wij daar klankopnames hadden mogen maken. Samen met Ahmed El Feqy, onze gids, die een prachtige stem heeft, waardoor er een bijzondere co-creatie mocht ontstaan. Waarvoor wij hem dan ook zeer dankbaar zijn. Maar nu is het zover dat wij onze eerste digitale CD kunnen presenteren aan de wereld. De titel” THE PYRAMID CODES”, kwam als vanzelf toen ik met de tekening bezig was voor de hoes. Luisterend naar onze eigen klanken ontstonden als vanzelf de in Licht Taal geschreven codes. De opnames zijn gemaakt op 29-10- 2018. Numerologisch een 11-1-11 dag. Een portaaldag. De 1 staat voor New Beginnings. In de combinatie met de twee 11-en krijgt het echter een geheel andere betekenis. Graag nemen wij je op deze CD mee naar die Koningskamer in de Grote Piramide van Cheops in Egypte. Ga mee door het 11-1-11 portaal, op reis door je eigen lichaam en laat de klanken en de Licht Taal hun werk doen. Voel en ervaar wat er in jou mag resoneren. Laat de 11-1-11 code een RESET voor je lichaam, geest en Spirit zijn.

THE PYRAMID CODES …..
11-1-11

In deze week voor Pasen, op Witte Donderdag ziet onze CD het levenslicht. Niet zomaar gekozen. Zoals ik in de vorige Blog ook al vermelde stond Witte Donderdag in het verleden vaak voor het Lijden. Maar nu in deze Nieuwe Tijd staat het voor GEBOORTE. Graag geven wij dus geboorte aan onze CD met prachtige helende klanken. Die jij kunt gebruiken voor jezelf. Om te luisteren, voor je eigen heling, tijdens sessies, behandelingen of om in te zetten tijdens workshops.

Natuurlijk gebruiken wij deze muziek en klanken ook tijdens onze workshops, trainingen en avonden. Wil jij meer doen met Licht Taal en creëren vanuit je eigen Bron? Dan ben je van harte welkom op de eerst volgende workshopdag op 3 juni: ‘Creating Light from the Source within You’.

Wil je graag meer weten over de Piramide, de verschillende theorieën en hoe het is om daar te zijn? Dan nemen wij je graag mee op reis. Tijdens de lezing op vrijdag 21 juni, zomer-zonnewende, bij ons in Arnhem. Of wellicht van 1 t/m 11 november 2019, tijdens onze Spirituele reis naar Egypte, samen met Ahmed onze gids die een prachtige reis heeft samengesteld naar alle bijzondere en heilige plaatsen. Waar we ter plekke meditaties zullen doen. En een privébezoek aan de Koningskamer in de Grote Piramide. Geen gewone reis, maar een reis die je zal verbinden met je ware essentie.

Vanuit het diepst van mijn hart ben ik dankbaar voor dit prachtige leven wat ik mag leven. Met alles wat er gebeurd. De leuke en de minder leuke dingen. De reizen die ik mag maken. De nieuwe ontmoetingen die daaruit ontstaan. De verbindingen die er altijd en overal zijn. Met de mensen om me heen. Jij die dit leest. Ja, JIJ, dank je wel dat je in mijn leven bent. Maak er een mooi Paasweekend van. Aan het weer zal het niet liggen, want ze voorspellen een zonnig weekend. Dus geniet ervan. Heb plezier en vooral BE HAPPY.

Hartegroet en tot een volgende Blog.

Ellen.💞

Geef een reactie