Geplaatst op Geef een reactie

CD: THE PYRAMID CODES

Het heeft even geduurd, maar wij zijn meer dan dankbaar dat we de opnames die wij oktober 2018, tijdens ons privé bezoek aan de Koningskamer van de Grote Piramide van Cheops hebben mogen maken, NU kunnen delen met de wereld. Het is dan ook niet zomaar, dat wij op Witte Donderdag onze allereerste digitale CD: THE PYRAMID CODES presenteren.

Witte Donderdag heeft jarenlang symbool gestaan voor het Lijden, maar mag nu steeds meer symbool gaan staan voor het opnieuw geboren worden. Wit staat voor ‘Vreugdevol, Goed, Puur, Zuiver en Heilig’. Daarom is het zo bijzonder dat wij dit jaar wederom op Witte Donderdag geboorte mogen geven aan iets nieuws! Zeker na het nieuws van de brand in de Notre Dame van Parijs, afgelopen dinsdag (15-4-2019). Wij waren een week daarvoor nog in Parijs, ook in de Notre Dame en zeiden tegen elkaar: “Het voelt en is donker hier. Net alsof er heel veel nog niet zichtbaar mag zijn”. Wij kunnen hier, ondanks het verdriet wat er mag zijn, symbolisch en vanuit het energetische perspectief ook anders naar kijken. Het ‘oude mag plaats maken voor het nieuwe’. Het Goddelijke Vrouwelijke mag herrijzen als een Feniks uit de as, zodat de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke in de wereld steeds meer kan herstellen.

Vorig jaar mocht ik (Ellen) op Witte Donderdag mijn boek ‘Diagnose Huntington’ presenteren. Als een wedergeboorte van mezelf. Nu geef ik samen met Paul geboorte aan onze CD. Wij zetten onze klanken natuurlijk al regelmatig in tijdens onze workshops, trainingen en avonden. Met als speciale avond: de interactieve lezing over en activatie/emanation in de Grote Piramide van Cheops. Maar wat is er nu mooier dan onze helende klanken te delen met de wereld. Zodat meer en meer mensen er naar kunnen luisteren, gebruiken tijdens hun behandelingen, sessies of workshops.

Graag bedanken wij Ahmed El Feqy, onze gids tijdens ons privé bezoek aan o.a. de Koningskamer in de Grote Piramide. De co-creatie in klanken die mocht ontstaan, was voor ons meer dan een cadeau. Wij zijn dan ook dankbaar voor deze prachtige ontmoeting in klank en harmomie. En mocht je zelf willen ervaren hoe het is om te klanken in de Koningskamer in de Grote Piramide, kijk dan zeker eens op onze pagina met de reis die wij samen met Ahmed willen maken naar Egypte in november.

Ben je benieuwd en nieuwsgierig geworden naar onze stemmen en klanken? Ga dan snel naar onze winkelpagina om de CD te kopen en downloaden. En we horen natuurlijk heel graag een reactie van je terug.

Een tip:

  • Luister de klanken (evt) met oortjes in.
  • Zet je voeten goed ge-aard op de grond.
  • Adem een paar keer rustig in en uit.
  • Visualiseer alsof je in de Koningskamer in de Grote Piramide in Egypte bent.
  • Blijf nadat je een nummer hebt geluisterd even rustig zitten.
THE PYRAMID CODES
Geef een reactie