Geplaatst op Geef een reactie

Blog#14 Kom in je Ritme door te spelen met het Licht

Rainbow Light over the ricefields of Bali

Vandaag is het 21 juni, Zomer Zonnewende op het Noordelijk halfrond, de langste dag en de kortste nacht. Eigenlijk zou ik samen met Paul in Leisel zitten, bij Idar Oberstein in de buurt, om daar de Zomer Zonnewende te vieren. Maar het Universum had andere plannen. Door op dat Universele plan te vertrouwen, gebeuren er mooie en soms dus andere dingen. Een prachtige waardevolle avond met dierbare vrouwen, om het leven, onze lange vriendschap te vieren, onze verhalen te delen met een lach en een traan. Engelen die iedere keer weer klaar staan om nieuwe inzichten, soundings en healingen te geven. Zodat mooie mensen die bij mij komen weer een nieuwe stap mogen zetten op hun pad van Zelfrealisatie. Maar ook de overwachte ontmoeting in de trein omdat je allebei een boek met ‘Glastonbury’ in de titel, zit te lezen! Dat verzin je toch niet? Zo prachtig hoe synchroniciteit werkt als je in afstemming bent en je hart volgt. Want ik zou eigenlijk een trein later nemen maar wilde wat extra tijd hebben om nog wat te kunnen lezen en het rustig aan te kunnen doen. Diegene met wie ik in gesprek kwam was eigenlijk helemaal niet van plan om met de trein te gaan, laat staan dat ze een boek mee zou nemen!! Ik kan je vertellen dat we een interressant gesprek hadden over Glastonbury, Maria Magdalena, de reis naar Schotland, over kruispunten in het leven, waarop we allemaal wel eens staan en natuurlijk over deze prachtig gearrangeerde ontmoeting. Dankbaarheid is dan een woord dat bij mij boven komt, want dit zijn van die momenten en gebeurtenissen waarvoor ik intens dankbaar ben. Van alle mooie dingen die gebeuren, hoe klein en bijzonder ze soms ook zijn.

Het boek wat ik aan het lezen was in de trein en wat ook nu op mijn nachtkastje ligt …. als voorbereiding op …..

Het volgen van je Hart, er trouw aan blijven en het Licht laten schijnen op het Pad dat je aan het bewandelen bent, is en blijft een mooie uitdaging in dit leven. Ik ben blij dat ik op allerlei manieren ‘begeleiding’ krijg. En informatie mag halen uit boeken, muzieknummers, soms op Google wat opzoek, maar eigenlijk toch het merendeel van de tijd vertrouw op dat wat ik zelf ‘door mag krijgen’ aan informatie. Zo werkt het bij mij het beste. Het vertalen van mijn informatie doe ik de laatste tijd steeds meer door Licht Taal tekeningen te maken en Soul to Soul Soundings te geven. De workshops die ik al geef, maar ook nieuwe workshops zullen steeds meer gaan staan in het teken van deze Licht Taal. Eigenlijk gewoon de Taal van het Hart. En wat is er nu mooier dan te creëren vanuit de Bron in jezelf.  Daarom ben ik samen met Simone van Herwaarden, van Creatief Centrum de Tuit, bezig om een jaartraining te ontwikkelen waarin we vooral vanuit die Bron in jezelf gaan creëren. De titel wil ik hier al wel benoemen om je intresse te wekken en je nieuwsgierig te maken: ” Kom in je Ritme”.

Codes of Wisdom (Volle Maan 17-6-2019)

Het volgen van je hart brengt mij ook op plaatsen die al lange tijd op ‘mijn verlanglijstje van places to go’ staan. Volgende week mag ik samen met Paul naar Schotland afreizen, waar we ons aansluiten bij een internationale groep mensen. Het is voor mij ook weer een ‘Calling’ om hier te mogen zijn. Vaak heb ik geen idee waarom ik ergens heen ga of waarom ik met een bepaalde reis mee ga, maar ik weet inmiddels wel, dat ik er dan behoor te zijn. Om de energie van dit gebied te voelen. Om oude herinneringen op te mogen halen en een nieuw energieveld neer te mogen zetten. Maar ook om vanuit het collectieve energieveld een nieuwe verbinding te mogen maken. Ik ben dan ook dankbaar dat ik hier mag zijn. Het mooie Schotland met zijn krachtige en magische plaatsen als Oban, Inverness, Isle of Mull, Isle of Iona, Staffa en Lewis Island met de Callanish Stone Circle. Dat ik de energie mag ervaren, voelen en beleven. Maar ook het thema van deze reis: “Return of the Divine Feminine Christos – Sophia” te bekrachtigen en te verankeren in de Nieuwe Wereld. Zodat een ieder deze prachtige energieën in zichzelf mag gaan herkennen, erkennen, voelen en uitdragen.

Wellicht kunnen de meditaties die ik recent heb opgenomen, je nog ondersteunen om meer en meer vanuit je authentieke ZIJN te mogen leven, te groeien en te spelen. Voel je vrij om ze te beluisteren. Ze staan op onze site. Als je hier klikt kom je op de pagina.

Zou je graag een persoonlijke Soul to Soul Sounding willen ervaren met een Licht Taal tekening erbij? Dan ben je van harte welkom in de prachtige bosrijke omgeving van Arnhem. Een ontmoeting midden in de natuur.

Voor nu wens ik je een prachtige Zomer Zonnewende. Geniet van de langste dag en zet je intenties neer voor deze zomer. De Zon staat te stralen voor jou. Vang haar stralen zodat ook jij kunt stralen naar een ieder die jouw pad kruist. Graag wil ik afronden met een muzieknummer, dat me aan Peter Pan doet denken die ik in de laatste Love Light heb gebruikt. Maar ook een nummer dat centraal stond de afgelopen 2 weken. ‘Vlieg met mij mee’ …..

Playing with the Light ….

Vlieg jij met mij mee ? …. over de Regenboog ….. om te spelen ….. met alle kleuren van het Licht …..

Tot de volgende Blog ……

Hartegroet Ellen 💞

Trijntje Oosterhuis: Kom vlieg met me mee ….

https://www.youtube.com/watch?v=8mJgFtDkChE

bron: You Tube
Geef een reactie