Geplaatst op Geef een reactie

Dansend door het jaar heen ……

De zomer is echt begonnen. De mussen vallen nog net niet van het dak,  ijsjes zijn niet aan te slepen, een verkoelende duik in een zwembad of de zee is erg verfrissend, een heerlijk koud wijntje ’s avonds in de tuin en temperaturen die we lang niet op de themometers hebben gezien. Allemaal ingrediënten om eigenlijk helemaal niets te doen. Dat doe ik ook regelmatig, maar toch blijven er ideëen stromen die vragen om gedeeld te worden. En die ideëen worden vertaald naar nieuwe trainingen en workshops. Licht Taal zal hier steeds meer een rol in gaan spelen. Natuurlijk niet alleen Licht Taal, maar Licht Taal in de breedste zin van het woord.

Want ALLES IS MOGELIJK!!

Ja, alles is mogelijk, je leest het goed. Want door volledig vanuit de flow te creëren en je hart te volgen ontstaan de mooiste (co-) creaties en muziekstukken. Ik ben dan ook dankbaar dat ik samen met Simone van Herwaarden van Creatief Intuïtief Centrum ‘De Tuit’, de prachtige jaar-training ‘Kom in je Ritme’ ga geven. Deze training van 8 bijeenkomsten gaat je al dansend meenemen door het jaar heen. We volgen ons eigen Ritme en laten ons leiden door ons hart. Het is een creatieve training en het “muziekstuk” waaraan jij werkt zal de leidraad zijn door het hele jaar heen. Iedere keer komt er een stukje bij. Je bent van harte welkom. De eerste bijeenkomst is op 20 september.

Om je wellicht een beetje te ondersteunen deze zomer als je even een pas op de plaats wilt maken, heb ik een aantal meditaties opgenomen die je kunt beluisteren. Of wil je liever naar muziek luisteren en je door onze klanken mee laten nemen naar krachtplaatsen? Voel je vrij om dit te doen.

Wij zouden het super fijn vinden als onze eerste digitale CD: THE PYRAMID CODES meer en meer mensen gaat bereiken. Zodat er steeds meer mensen aangeraakt mogen worden door de helende klanken, zodat hun hart nog verder geopend mag worden. Help jij mee om onze CD verder de wereld in te brengen??

Als je toch niets doet deze zomer …. 😉 Kijk dan gerust eens verder rond op onze site en op de agenda, want er staan leuke activiteiten op. Heb je vragen schroom niet om te bellen of mailen. Voor nu sluit ik af om jullie een fijne zomer toe te wensen, ook mede namens Paul. En geheel in stijl met de zomer, de spreuk voor Juli:

‘Hoe heerlijk is het om niets te doen en daarna te rusten.’ (Spaans spreekwoord)

Hartegroet, Ellen 💞

Geef een reactie