Geplaatst op Geef een reactie

Co-creatie in Schotland

Terug van onze indrukwekkende reis naar Schotland met Stellar and Grace Solaris. Niet zomaar een reis, maar een reis met een missie. Een Goddelijke Missie. Niet alleen voor onszelf maar ook voor het collectief. Wat een prachtige mensen hebben we mogen ontmoeten. En wat een prachtige co-creaties zijn er mogen ontstaan. Voor ons zijn dat de cadeautjes die we hebben gekregen. Het co-creëren met andere mensen, onze klanken laten verweven met elkaar in harmonie met de ruimtes waar we waren. Of dit nu in de muziekkamer op Lews Castle op Lewis Island is, waar Denise Chadwick met ons mee deed. Of de kleine kapel bij de Abdij van Iona op Iona eiland waar een groep van 5 vrouwen stonden te zingen. Of in de St. Andrews Cathedral in Inverness waar wij zelf verrast werden dat we daar mochten gaan staan, midden op het altaar nog wel.

Ook bijzonder waren de persoonlijke Soul to Soul Soundingen die wij hebben mogen doen. Op de meest mooie plaatsen. Bij de Fairy pool, bij de Stone of Compassion (Grootste Standing Stone) of gewoon in de tuin van het hotel. Dankbaarheid is hier weer het woord wat het meest uiting geeft aan hoe wij ons voelen. Dat onze klanken nog maar veel mensen mogen bereiken. Dat zo vele harten worden aangeraakt en dat datgene wat geheeld wil worden, geheeld mag worden.

Graag delen wij deze co-creaties al met jullie. Ze zijn te vinden op onze muziekpagina. Geniet ervan. Het beste resultaat nog altijd met oortjes in.

Geniet nog van de warmte, doe het rustig aan. Het is tenslotte nog net ‘De dag buiten de Tijd’, volgens de Maya kalender.

Hartegroet Paul&Ellen 🌀💎🌀

Callanish Stone Circle op Lewis Island (Schotland)
Geef een reactie