Geplaatst op Geef een reactie

Blog#15 Wat ga JIJ doen? …… Jump or Die!!

Wat een enerverende reis hebben we wederom mogen maken. Het is maar goed dat je niet altijd weet wat er allemaal gaat gebeuren. Maar dat wat er gebeurd volgens Divine Plan en een Divine Timing is. Dat is je overgeven aan de flow van het leven, want juist dan kan datgene ontstaan wat mag ontstaan. We wisten dat deze reis naar Schotland een reis met een missie was. Om de Goddelijke Vrouwelijke energie nog meer te verankeren op Aarde. Door middel van een krachtige ceremonie in Callenish Stone Circle op Lewis Island werd het Galactisch portaal met het sterrenstelsel van Andromeda weer geopend. Hiermee kan de Christos-Sophia energie in eenieder van ons nog meer indalen en gebalanceerd worden. Op weg naar Callenish maakte Paul deze bijzondere foto, die hieronder staat. (Op 06-07 om 06: 07) Vanuit de Lichtwereld werden we begeleid en ondersteund! Een prachtig artikel over Stenen Cirkels en hoe ze meer leven dan wij denken,  wil ik hier graag delen.

Surrounded by the Masters of Light

Het klinkt voor sommigen van jullie wellicht nog steeds ‘een beetje weird’ maar ik weet inmiddels dat er veel gebeurd ook al ben jij je er wellicht niet altijd bewust van. Gezien alle artikelen die er verschijnen via Facebook, nieuwsbrieven die ik krijg, berichten op internet die ik lees en natuurlijk een hele grote groep mensen die ik ken, inmiddels wereldwijd, ben ik niet de enige die het voelt, ziet, ervaart en hoort. Ook nu met de aanloop naar 8-8, de Lions Gate gebeurt er veel. Hier een prachtig artikel wat Mieke Vulink hierover heeft geschreven. 

We krijgen de kans om NU volledig voor onszelf te kiezen. En het Universum werkt met je mee. Deze portaaldag geeft je de mogelijkheid om in je KRACHT te gaan staan door zijn 8en. Maar alles bij elkaar opgeteld is deze dag een 1 dag. ( 8 + 8 + 3 (2019) = 19 = 1+9=10 = 1 ) Een dag voor nieuwe stappen, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Maar nu vanuit een groter perspectief. Durf JIJ daadwerkelijk in je KRACHT te gaan staan en datgene te doen waar JIJ zo BLIJ van wordt en waar je ook nog eens heel veel ENERGIE van krijgt. Durf jij los te laten wat niet meer bij je past? Durf jij te geloven in jezelf dat je veel meer kunt en dat alles mogelijk is? Durf jij de angst los te laten, wetende dat er voor je gezorgd wordt. Wetende dat jij je Zielsmissie mag en kunt leven en volledig vanuit je HART mag leven. Jij bent de CREATOR. Niemand heeft macht over jou. Niemand hoeft jou te vertellen hoe het moet. Alle WIJSHEID zit al in je. Je hoeft het je alleen maar te herinneren.

En ja, het is eng om los te laten. Het is eng om die grote stap te zetten. Het is doodeng om te springen van die hoge duikplank. Ik mag en kan uit ervaring spreken. Ik heb de stap gezet door in 2006 mijn vaste baan in het ziekenhuis op te zeggen en mijn hart te volgen en mijn eigen praktijk De Diamant op te starten. Dus ik ben gesprongen. Met veel mooie ontmoetingen en prachtige ervaringen. Natuurlijk ook uitdagingen, want die horen erbij. Om mij te ‘testen’ of ik wel in VERTROUWEN durfde te blijven. Maar het leven had nog meer voor mij in petto en 4 jaar geleden stond ik weer voor een keuze. Ik zie me nog staan. Op de boot bij het Sataya-rif, midden tussen de Dolfijnen en de keuze die kwam: Jump or Die!!

Ik ben weer gesprongen van een nog hogere duikplank, want ik heb gekozen voor LEVEN en hé, zie IK BEN er nog steeds. Ik heb hier nl. nog heel veel te doen. Ik kan je zeggen dat het best een uitdaging is, maar wat ben ik dankbaar voor alles wat er gebeurd is en nog steeds gebeurt. Je krijgt tenslotte niet meer dan dat wat je aankan. Ik word gesteund door het Universum, door de Engelen, door de Lichtwereld en door alle mooie mensen om me heen. Vertrouwen op en in mezelf.  Vertrouwen op mijn prachtige pure hart. Vertrouwen op dat wat ik doorkrijg en trouw blijven aan mezelf en mijn EIGEN WAARHEID

Dat is wat ik je jou ook toewens als jij de stap zet om daadwerkelijk voor jezelf te kiezen. Wetende dat alles mogelijk is. De agenda voor het najaar nodigt je uit om uit je comfort zone te gaan. Durf te creëren met een open hart, laat het kind in jezelf weer vol verwondering kijken naar de Nieuwe Wereld die opengaat. Ik had 10 jaar geleden niet kunnen denken dat de spontaan verzonnen verhaaltjes die ik Emiel vertelde voor het slapen gaan, uit zouden monden in een echt boek. Het is echter zover dat de Engelse versie van “Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel” NU bij de drukker ligt!! En als Emiel dadelijk op 18 september 17 jaar wordt krijgt hij de eerste druk van het boek: “Emiel, Dolphy and the Crystal Castle” uitgereikt. Want tenslotte is het een co-creatie van ons samen. Hoe gaaf is dit!! 

Co-creatie, dat is het waar het steeds meer om zal gaan. Samenwerken met anderen om de wereld mooier te maken. Samenwerken om het beste uit jezelf te mogen en kunnen halen. Dank je wel Paul Steur voor de co-creatie van SoundHealingen over de hele wereld. Soundingen die mij tot tranen roeren. En ik ben niet de enige weet ik inmiddels. Zeker als ik naar onze opnames luister die we in de Koningskamer van de Grote Piramide in Egypte hebben mogen maken, samen met onze gids en co-creator Ahmed El Feqy. Dank je wel Simone van Herwaarden voor de mooie co-creatie: “Kom in je Ritme”, die start in september te Westendorp. Dank je wel Facebook-loze Elly Sleeswijk voor de co-creatie: “Spelen met het Licht”,  die start in oktober in Leersum. Dank je wel alle mooie mensen die op mijn pad komen en die samen met de Engelen zulke prachtige co-creaties neerzetten. En hierdoor weer stappen zetten om het beste uit zichzelf te halen. Door dat te doen waar ze goed in zijn. Namelijk zichzelf ZIJN.

Als laatste ben ik dankbaar voor dit leven. Dat ik de uitdagingen aan ga door trouw te blijven aan mijn hart. Dat ik wellicht dingen doe die niet altijd ‘uit te leggen’ zijn. Maar waarvan ik WEET dat het goed is. Het heeft mij al mooie ervaringen opgeleverd. En dat gun ik jou ook. Omdat de Licht Taal zich meer en meer manifesteert door mij heen, zowel in geschreven, gesproken danwel gezongen Licht Codes, deel ik hier de creatie die ik op 22 juli, de dag van Maria Magdalena, heb mogen ontvangen. Wellicht begrijpt je hoofd er niets van en zijn de Codes abracadabra, laat het zo zijn. Jij mag hier met je hart naar kijken en voelen wat er met je gebeurt. Je energiesysteem weet wat er mag gebeuren en zal resoneren. Weet dat het vanuit een enorm Liefdesveld is gecreëerd.

Codes of Mary Magdalene

Dank je wel voor het lezen van dit Blog. Voel je vrij om vanuit Liefde dit Blog verder te verspreiden. En wie weet komen we elkaar zomaar ergens tegen. Wil je graag co-creëren? Je mag altijd contact opnemen of bellen. Heb een heerlijke zomer. Geniet van het niets doen. Weet dat alleen ZIJN al voldoende is.

Hartegroet Ellen.💎🌀💎

 

Geef een reactie