Geplaatst op Geef een reactie

En dat is 3!!

Hieperdepiep Hoera …. er is er eentje jarig! En we vieren een dubbel feestje. Want op 18 september is mijn zoon Emiel jarig en wordt deze prachtige ziel alweer 17 jaar! En hij krijgt voor de tweede keer binnen een jaar een boek gepresenteerd. Waarvan hij zelf co-creator is. Het eerste exemplaar van het Engelse boek: ‘Emiel, Dolphy and the Crystal Castle’.

Vorig jaar, op de verjaardag van zijn vader, 2 december 2018, heb ik de Nederlandse versie van het kinderboek: ‘Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel’ gepresenteert aan mijn eigen zoon Emiel. Co-creater van dit prachtige voorleesboek. Al snel kwamen de vragen vanuit mijn inmiddels wat grotere buitenlandse collega/vriendengroep of het boek ook in het Engels verkrijgbaar was!!

Nee, dat was er niet. Dus ….. uitdaging aangegaan en zie hier!

Dit had niet zomaar gerealiseerd kunnen worden. Diepe dankbaarheid voor de hulp van Paul Steur voor zijn vertaling in het Engels en het vormgeven in de computer zodat het naar de drukkerij kon. Dankbaarheid voor Barbara Tresidder Ryan voor de  controle op de Amerikaans/Engelse vertaling. 

Graag wil ik Kaiyann Isa bedanken voor haar prachtige review op dit boek. Ondanks haar drukke leven heeft ze tijd gevonden om deze review te schrijven.

En als laatste wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar Emiel. Mede dankzij hem is het eerste boek tot stand gekomen. Wie had 11 jaar geleden kunnen bedenken, dat de verhaaltjes die ontstonden voor het slapen gaan, zouden uitmonden in een kinderboek? Emiel heeft het echter destijds al gezegd. “Mijn moeder is een boek aan het schrijven!” Maar dat er een kinderboek van ons twee samen op de markt zou komen en dan ook nog een Engelse versie ervan?

Conclusie: Nee …. niet bedacht ….. het is ontstaan …. door de verhaaltjes te vertellen …. door ze op te schrijven …. door mee te gaan in de flow  …. tekeningen erbij te maken …. te creëeren … te dromen ….. talenten benutten …. hulp durven vragen ….. En zie nu hier ….. De Engelse versie van ‘Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel’.

Verkrijgbaar vanaf 18 september 2019 via onze site. Of als je het leuk vindt kom je het gezellig zelf ophalen. Uiteraard met een kopje koffie of thee met iets erbij. Kun je ook nog bekijken of je de andere boeken nog wilt inzien. Want het zijn er nu inmiddels 3!!

Te bestellen boeken geschreven door Ellen:

Diagnose Huntington: Autobiografie, gepubliseerd op 29 maart 2018

Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel: Kindervoorleesboek, gepubliseerd op 2 december 2018

Emiel, Dolphy and the Crystal Castle: Engelse versie Kindervoorleesboek, wordt gepresenteert en gepubliseerd op 18 september 2019. Daarna te koop via de site.

Geef een reactie