Geplaatst op Geef een reactie

Het was prachtig bij ‘onze Zuiderburen’ in België

Een week met de kinderen in België, in het kleine dorpje Waulsort aan de Maas, op 10 kilometer van Dinant, de Ardennen binnen handbereik. Met een kano via een paar stroomversnellingen de Lesse afvaren. Kastelen bezoeken, waaronder die van Freyr en Doornroosje. De bierbrouwerij en museum van Leffe met een bezoek ver-eren en voor de liefhebbers een keuze uit verschillende biertjes om te proeven. Natuurlijk nog even naar de abdij van Maredsous om heerlijke kazen te kopen om van te genieten als we weer in Nederland zijn. Maar ook genieten van de prachtige omgeving, het mooie weer met af en toe een flinke regenbui en bijzonder mooie wandelroutes. Maar de cadeautjes kwamen voor ons op plaatsen waar we het niet verwacht hadden. Dankbaar dat we ons opname apparaat bij ons hadden en geluistert hebben naar onze innerlijke stem. Graag delen wij een paar cadeautjes met jullie.

Geef een reactie