Geplaatst op Geef een reactie

Presentatie boek: ‘Emiel, Dolphy and the Crystal Castle’

Vanaf morgen 18 september 2019, de verjaardag van mijn zoon Emiel, is het boek ‘Emiel, Dolphy and the Crystal Castle’ te koop via onze site.

Afgelopen zondag waren we alvast samen met familie, om de verjaardag van Emiel te vieren. Hier is het boek op een zonnige en vrolijke wijze gepresenteerd.  Uiteraard aan de jarige zelf. Want hij is tenslotte mede co-creator van dit prachtige voorlees- dan wel leesboek voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu 8 of 88 bent, je gaat als vanzelf, net als Emiel mee op de rug van Dolfi de Dolfijn om avonturen te beleven. Ga jij mee naar het Kristallen Kasteel van Koning Diamant? Om daar misschien wel een Magische Toverstaf te krijgen die de deuren van de Regenboogkamers kan openen. 

Hoe trots kun je als moeder zijn om samen met je zoon een boek te creëeren? En niet één boek, nee …. vanaf morgen is ook het Engelse boek te koop!! Ik kan je vertellen dat ik super trots ben en dankbaar dat dit mooie Lichtwezen in mijn leven is gekomen. 

Morgen 18 september, vieren we de 17e verjaardag en geboortedag van Emiel. En jullie kunnen mee feesten, want vanaf morgen 18 september is de Engelse versie van het boek ‘Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel’ via de winkelsite te koop voor € 17,00 (excl verzendkosten). Weet dat je altijd welkom bent om het boek zelf op te halen, onder het genot van een kopje koffie of thee!! Wellicht tot snel.

Geef een reactie