Geplaatst op Geef een reactie

Blog #16 Ik weet het even niet …

Soms heb je van die dagen dat je het even niet meer weet. Dat je het even niet meer ziet zitten. Dat emoties, energieën en gedachten met je aan de haal gaan. Doe daarbij dan ook nog de energieën van het universum en de invloed die ze onbewust op je hebben, dan heb je het pakketje compleet. Toch iedere keer weer een kunst om daar mee om te gaan. Het allemaal in de juiste proporties te kunnen zien. En soms ook heerlijk om er even aan toe te geven. 

Ja, je leest het goed. Heerlijk om toe te mogen geven dat je moe bent. Dat je lichaam aangeeft dat het even rust nodig heeft. Om dan geen wekker te zetten en wakker te worden als je lichaam aangeeft dat het tijd is om op te staan. Ook al geeft diezelfde wekker 11.00 aan!! Om een boek te lezen, met je benen languit op de bank, onder een fleecedeken, een kopje thee of koffie erbij, relaxte muziek op de achtergrond en heerlijk meegaan in het verhaal. En dan de tijd helemaal vergeten omdat jij je in het land bevindt waar het verhaal zich afspeelt. Hoe heerlijk is dat?

Maar hoevaak geven wij onszelf de tijd dat we dit ook daadwerkelijk doen?  

Zal ik je vertellen dat ik dit de afgelopen dagen heb gedaan. Omdat mijn lichaam aangaf dat het rust nodig had. En het Universum zorgt dan ook voor mij. Een workshop gaat niet door, zodat ik uit kan slapen. Een goed boek ( De vergeten Tombe, Kate Moss) diende zich aan en was ik energetisch in Frankrijk, in het Katharenland. In de buurt van Rennes le Chateau en Carcassonne. Maar ook tijd om in afstemming te gaan met en in mezelf. Het jaar gaat alweer haast naar het einde toe en wat wil ik volgend jaar allemaal gaan doen. Nieuwe plannen maken? Zaken afronden? Wat wil ik eigenlijk?? Ik kan je vertellen dat ik het even NIET WEET. 

O jee!! Dat is eng. Maar ik geloof dat ik even in het niet weten blijf zitten. Laat het maar even zo zijn. Er komen vast wel weer antwoorden. Dat is namelijk altijd zo gegaan. Niets forceren. En vertrouwen hebben, hoor ik de Engelen nu fluisteren. 

Vanmiddag geef ik nog een leuke workshop: ” Ontmoeten van je Beschermengel” ….. eens kijken of die van mij ook nog met leuke adviezen komt. 

Geniet van de week en als je het even niet meer weet of als je lichaam aangeeft om te rusten: LET IT BE …

Tot een volgende Blog.

Hartegroet Ellen💞

 

Bron: You Tube

Geef een reactie