Geplaatst op

Blog #19 It’s Amazing ……

160 Qualities of Divine Love

De oplettende lezer van mijn Blogs zal het misschien opmerken, maar de meesten zal het ontgaan. Wat dan, hoor ik jullie denken? Blog #19 hebben we namelijk al gehad. Die was van halverwege april. Met die leuke titel: Alles komt samen in de kleuren van de Regenboog.

Dat was inderdaad de titel van het laatste blog. Een positief Blog, vonden verschillende lezers, zeker in deze enerverende tijden. Want het is echt wel een kunst om vooral NU positief te blijven, de humor van alles in te zien en te blijven lachen, dansen, zingen, tekenen, schilderen, schrijven en nog veel meer. Maar door een crash in het programma van onze website is dat blog helaas in zijn geheel verdwenen, dus verleden tijd. Helaas, jammer, want ik kan het dus ook echt niet meer nalezen. Eigenlijk ook wel weer heel bijzonder, want het past precies in de tijd waarin we NU leven….. 

Niets is meer wat het lijkt. Alles is anders aan het worden. Een hele samenleving stond stil en begint langzaamaan weer op gang te komen. Maar terug naar ‘normaal’ zullen we niet meer gaan, want dat ‘normaal’ was een beetje uit de hand gelopen. Maar wat is eigenlijk ‘normaal’? Daar daagt deze enerverende tijd je dus voor uit. Ook ik kom aardig wat ‘leuke’ uitdagingen tegen. Ik zet leuk tussen haakjes, want het zijn soms best heftige stukken. Maar die stukken willen gezien worden, gevoeld worden, doorleefd worden zodat ik weer een stapje verder kan op de ladder van bewustwording en zelfrealisatie. Ik schrijf stapje, maar word ‘van boven’ gecorrigeerd 😇😉 … het zijn inmiddels stappen, want het gaat snel. Heb menig traan vergoten, voor het verdriet dat er zat.  Mijn eigen verdriet, maar ook het grote collectieve verdriet. Het verdriet van Moeder Aarde. Ik heb de verwarring gevoeld, mijn boosheid geuit, irritaties uitgesproken, inzichten gekregen tijdens meditaties, die ik weer meer en meer ben gaan doen. Omdat ik zo de rust kon en kan ervaren en vinden in mezelf. Gezongen en gedanst om de energie te transformeren. En iedere keer kom ik weer terug bij en in de Bron. Daar waar alles puur is. Zuiver. Vanuit die Bron krijg ik de heldere inzichten en vervolgstappen om te zetten. Hier liggen voor mij de antwoorden. Al vele jaren. 

En die antwoorden zijn heel duidelijk. Hierdoor kan ik weer nieuwe keuzes maken, nieuwe beslissingen nemen, doelen bijstellen, vertrouwen op dat wat er zich aan het ontvouwen is en vooral leven in Overgave. En dat is en kan tegelijkertijd best uitdagend zijn hoor!! Wij maken allemaal deel uit van een veel groter Plan. Niet mijn wil geschiede, maar U wil geschiede. Dat is voor mij het Divine Plan en Divine Mission. Mensen zeggen wel eens tegen mij: ‘Jij altijd met je Divine Plan’. Laat ik het even uitleggen in een persoonlijk stukje:

Wij (Paul en ik) zijn zoals jullie weten bezig met een huis in Spanje om daar naartoe te verhuizen. Door de lock-down kwam alles stil te liggen. Onze geplande reizen gingen niet door dus er kwam heel veel tijd vrij. Dat zal menigeen inmiddels wel zelf ervaren hebben. Hierdoor kwamen ook wij in een rust. Paul kan heerlijk vanuit huis werken en dat scheelt heel veel reistijd. De workshops die gepland stonden gingen niet door, waardoor óók ik extra tijd kreeg. Maar er gebeurde wat anders. Ik kreeg door die extra tijd de mogelijkheid om mijn Card Deck “160 Qualities of Divine Love” verder uit te werken. Ik zou al de workshop: “Maak je eigen Card Deck” gaan volgen, maar door de crisis en de daaropvolgende maatregelen ging deze niet door. Om dit proces toch door te laten gaan en te fine tunen zijn we online de stappen gaan zetten. Hier zit ik inmiddels middenin. Daarnaast kreeg ik via Ingrid Walrecht de uitnodiging om mee te doen met een groep vrouwen in een online training waarbij de Tzolkin centraal staat. Een prachtige groep van 13 vrouwelijke ondernemers die een bijzonder energieveld neerzetten.  Een energie waar ik blij en enthousiast van word. Een energie waarbij ik voel dat we gedragen worden door iets veel groters. Maar ook een energie waarbij we elkaar versterken. Door het samen te doen, door te co-creëeren. Er ontstaan prachtige ideëen en mijn Card Deck in wording is hierdoor weer een stapje dichterbij gekomen.

Ook heb ik prachtige ontmoetingen met nieuwe mensen, die me inspireren en die meegaan in de Liefdesenergie en de Lichtheid. Mensen die mee willen gaan naar en het creëeren van de Nieuwe Wereld. Een wereld waarin Liefde, Compassie, Dankbaarheid, Vrede, Harmonie, Balans, Lichtheid, Blijheid, Vreugde en Overvloed de basis is. Deze 10 woorden maken ook nog eens allemaal onderdeel uit van het Card Deck. Het zijn namelijk allemaal Kwaliteiten van Goddelijke Liefde. En er zijn er dus nog 150 meer!! Kun jij je voorstellen hoe onze wereld er uit zou zien als we deze prachtige kwaliteiten in onszelf zouden kunnen omarmen en ze ook (be)leven?? Hoe zou onze wereld er dan uit zien??

Een wereld die er al is. Als we allemaal kunnen leven vanuit de Bron. In die Bron is alles aanwezig. Je hoeft er alleen maar te ZIJN. Dan ben je thuis.

Codes of Light Card deck: 160 Qualities of Divine Love

Dit alles gebeurt er NU. Doordat ik tijd krijg om met al die Kwaliteiten van Goddelijke Liefde bezig te zijn kan het grotere plan zijn uitwerking krijgen. Het wordt en is tijd dat de Licht Codes meer en meer in de wereld zichtbaar worden. Gelukkig zie ik steeds meer mensen om mij heen die deze Licht Codes zien, voelen en ervaren. Een mooie uitdaging kreeg ik van één van mijn klanten. Ik kreeg de vraag of ik een schilderij wilde maken voor een praktijkruimte, zodat meer mensen aangeraakt zouden worden met de Licht Codes!! Ik hoorde mezelf JA zeggen, niet wetende hoe ik dit zou gaan doen. Want schilderen is toch iets anders, dan op een kaart de Licht Codes ontvangen en maken. Ik ben de uitdaging aangegaan en inmiddels is het schilderij op 5-5-2020 (bevrijdingsdag) met heel veel Liefde overhandigd en kunnen de Licht Codes hun weg vinden naar de harten van nieuwe mensen. Ook dít mocht ontstaan in deze bijzondere tijd waarin we NU leven. En dan kan ik alleen maar dankbaar zijn.

Golden Galactic Lemurian Light

Hoe Spanje zich verder zal ontvouwen? Geen idee. De Lock Down is daar al wel iets soepeler geworden, maar reizen naar Spanje is op dit moment nog niet mogelijk. Ook hierin is overgave en vertrouwen nodig en als het de bedoeling is dat we daar heen gaan, zal dat gebeuren. En mocht er iets anders op ons liggen te wachten dan worden we daarheen geleid. Dit alles wat er NU gebeurd is niet voor niets. Doordat het reizen naar het buitenland niet door konden gaan kreeg ik de mogelijkeheid om andere reizen te maken. Reizen naar binnen, naar mijn hart. En mijn hart weet het, dat klopt en ik ben dankbaar dat het klopt. Ook jij hebt de tijd gekregen en nog steeds, om die reis naar binnen te maken. Het is namelijk nooit te laat om de reis naar binnen te maken. Wellicht hebben zich vele nieuwe mogelijkheiden ook voor jouw aangediend. Werken vanuit huis, meer vrije tijd, rust, genieten van de natuur, wandelen, lezen, tekenen, schilderen en misschien wel juist die dingen kunnen en mogen doen waar jij plezier in hebt en waar je blij van wordt. Mocht je het lastig vinden om de reis alleen te maken, weet dan dat er altijd hulp is om je te ondersteunen in dit proces. Er is altijd een luisterend oor. Er is altijd iemand die met je mee wil reizen. Er is altijd iemand die met je mee wil wandelen en je soms zelfs een stukje wil dragen. Je mag hulp vragen. Voel je vrij om te bellen met mij (Ellen: 06-51023230) of te mailen.

Deze bijzondere periode heeft mij in ieder geval weer heel veel inzichten gegeven. Soms confronterend maar vooral verhelderend en helend. Het pad dat ik al jaren bewandel, het pad van mijn Hart, het pad van Licht en Liefde dat verder uitgedragen mag worden. De Licht Codes en ook de klanken zijn en blijven een heel belangrijk onderdeel en zullen alleen maar krachtiger naar buiten komen, dat is mij wel duidelijk. Mensen zullen namelijk op een hele andere manier deze Licht Codes en klanken gaan ontvangen en ervaren. Hier zullen dan ook de nieuwe workshops, trainingen over gaan. Een nieuwe uitdaging zal toch ook het online stukje zijn. Hoe ik dat precies ga doen en invullen is nog iets waarmee ik bezig ben. Ideëen komen en zijn er al wel en ik vertrouw ook hierin het proces; dat ik begeleid en geleid zal worden naar die personen die mij hierin verder kunnen ondersteunen. 

Divine Plan …. dat er dus soms ‘andere dingen’ nodig zijn om je ervan bewust te maken dat er iets anders belangrijker is en wat meer in overeenstemming is met je zielendoel. Maar dat ‘andere ding’ is nu wel heel groot want het betreft een hele wereld!! Ik kan echter alleen maar naar mezelf kijken en vragen wat het mij duidelijk wil maken.  Het Universum geeft je seintjes, op heel veel verschillende manieren. Een bijzonder voorval wil ik dan ook nog wel even delen. Mijn telefoon hield er in deze uitdagende periode spontaan mee op. Deed helemaal niets meer. Nada, niets, zwart. Helemaal dood. En hij was ook niet meer te repareren. Hier kun je heel rouwig om zijn, maar schijnbaar wilde het Universum mij ook híer nog even duidelijk maken dat het echt tijd was voor het Nieuwe. Na de crash met onze site hadden we al besloten dat heel veel ‘oude informatie’ weggehaald mocht worden. Natuurlijk blijft onze muziek te beluisteren en is onze CD The Pyramid Codes nog te koop. Zeker in deze tijd kunnen de meditaties je ondersteunen om even een moment voor jezelf te nemen. We hebben besloten om de winkelpagina weg halen. Via HelenaHeArt zijn de verschillende Codes of Light te zien die in de verkoop zijn. Mijn boeken blijven zolang de voorraad strekt te koop. Stuur ons dan een mailtje met je adresgegevens, dan nemen wij contact met je op om de exacte bedragen inclusief verzendkosten en factuur naar je op te sturen.

En die telefoon dan …. nou die is vervangen door een nieuwe! Hierdoor zijn echter al mijn contactgegevens verloren gegaan …. een aantal heb ik teruggevonden ….. een flink aantal ook niet. 

Niet getreurd hoor, want ik ga er vanuit dat het Universum onze paden weer laat kruisen als dat de bedoeling is. Mocht je zelf de behoefte voelen om weer in verbinding met mij te komen, volg dan je hart. Weet dat je van harte welkom bent om samen de reis over de Regenboogbrug te maken naar de Nieuwe Wereld. Ik kijk er naar uit om je (weer) te ontmoeten.

Heb een prachtige tijd …. heb vertrouwen en blijf genieten van al het moois wat zich op  je pad mag ontvouwen. Het is een bijzondere tijd en ik heb ervoor gekozen om NU hier te zijn. Om samen met al die andere mooie mensen, en ook JIJ dus, deze Nieuwe Wereld geboren te laten worden en vorm te geven …. Dat alleen al ….  IT’S AMAZING ….

Tot een volgende Blog. En delen mag. Want delen = helen.

Hartegroet Ellen 💞

Bron: You Tube