Geplaatst op

Blog #20 Foto van vroeger …..

Ik ben er en ik ben er niet voor niets

De meer dan intense periode waar we nu allemaal doorheen gaan, vraagt aan ons allemaal om naar binnen te gaan. Letterlijk naar binnen. Naar ons hart. Ook al mogen we nu ‘weer naar buiten’, ik hoor van veel mensen dat ze het toch best prettig vinden, dat ze nu even ‘niet zoveel moeten of hoeven te doen’. En het dus fijn vinden om het rustig aan te doen. Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk, want we razen vaak maar door in onze drukke maatschappij. Het is dan helemaal niet zo gek dat je jezelf wel eens voorbij loopt. Zelf neem ik al wel regelmatig de tijd om naar binnen te keren, maar de afgelopen periode heeft mij letterlijk nog meer naar binnen laten gaan. Door alles wat er rondom mij heen gebeurde, ( en dan lees ik al jaren geen krant, kijk ik geen televisie ) kwam er via Facebook, apps of via andere kanalen heel veel informatie binnen. Het maakte dat ik erdoor in onbalans, in verwarring kwam en mij verwijderde van de Bron.

Door iedere keer weer contact te maken met mijn eigen Bron, mijn hart, kon ik opnieuw in de rust komen. Door meditaties, wandelen in het bos, muziek en dans werd het mogelijk om de balans en harmonie er weer te laten zijn. Hierdoor kon ‘het kind in mezelf’ weer spelen, creëeren en doen waarvoor ik hier op deze Aarde gekomen ben. Dat ik een missie hier op deze mooie Aarde heb is me al van jongs af aan duidelijk. Niet voor niets dat het Universum mij eraan herinnerde dat ik vroeger op mijn kamer al een paar posters (ja, dat hadden wij in die tijd nog) had hangen. Met niet zomaar teksten. Om mij eraan te herinneren dat ‘Ik er ben en Ik ben er niet voor niets’.

Ook een foto van vroeger, waar ik met een ‘big smile’ als 1 jarige, bij mijn oma op schoot zit kwam weer voorbij met een bedoeling. Deze foto staat nu als startscherm op mijn telefoon. Iedere keer als ik mijn telefoon open, zie ik dat kleine meisje, met die big smile. Soms ontroerd ze me, het andere moment raakt ze me en het volgende moment maakt ze me aan het lachen en weet ik waarom ik hier ben. Om mijn missie uit te dragen. Er ZIJN vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. En vanuit die Onvoorwaardelijke LIEFDE mijn LICHT, VREUGDE en BLIJHEID te delen. In de wereld, die dit om dit moment heel hard nodig heeft.

Samen met mijn oma ….. 1965

Zo kan een foto van vroeger ervoor zorgen dat je je missie weer van een nieuwe kracht gaat voorzien. Want als Rode Slang vanuit de Tzolkin, heb ik al menig maal mijn huid afgelegd en ben ik door transformaties heengegaan. Hierdoor heb ik afscheid kunnen nemen van oude gewoontes, beperkingen, overtuigingen, oordelen, van zaken, workshops, trainingen, mensen, huizen en andere materiële dingen. Wat blijft is de Liefde. De Liefde voor mezelf, de Liefde voor mijn TwinFlame, de Liefde voor mijn dierbaren, de Liefde voor de medemens en de Liefde voor Moeder Aarde. Die Liefde blijft mij voortstuwen om verder te gaan en te blijven creëeren. Ook daar herinnerde mij een andere poster aan (mijn wanden hingen helemaal niet vol 😉), met de prachtige tekst: ‘Waar ik zal aankomen weet ik niet, maar ik zal doorgaan’.  Het is die stuwende kracht en Liefde die wil dat ik mijn missie leef en mijn visie uitdraag.

Mede door mooie nieuwe mensen die NU op mijn pad komen wordt mijn nieuwe project steeds zichtbaarder.  Hierdoor gaan de ‘160 Kwaliteiten van Goddelijke Liefde’ naar buiten komen. Als kaartendek gaan deze kwaliteiten dit jaar het levenslicht zien. Ze worden nu nog in Liefde bij mij gedragen totdat de tijd rijp is dat ze geboren worden in de Nieuwe Wereld. Het is een mooi en bijzonder proces om aan te werken, te co-creëeren met anderen en te zien hoe dit project zich ontwikkelt. En weer mag er een nieuw Lichtstuk van mij, een ander facet van De Diamant,  door mij geboren worden. En niet zomaar een stuk. De Licht Codes die met deze ‘Geboorte’ de wereld ingebracht gaan worden zullen je bewust of onbewust aanraken in je energie-systeem. De Nieuwe Wereld vraagt om een andere ‘aanpak’. Niet meer vanuit ons denken, onze mind, maar tevens en vooral vanuit ons gevoel, ons hart. Vanuit die intentie is dit kaartendek dan ook ontstaan. Als je interesse hebt in dit kaartendek kun je mij een mailtje sturen en dan zet ik je alvast op de lijst. Op dit moment heb ik nog geen indicatie van de investering voor jezelf hierin. Wat ik je wel kan vertellen is dat deze 160 kaarten in een prachtige doos van A4 formaat komen te zitten, met een korte introductie hoe deze kaarten zijn ontstaan. Alle kwaliteiten staan op een handige A4, zowel in het Engels als in het Nederlands beschreven. En mocht je het proces een beetje willen volgen, voel je vrij om mij te volgen via mijn Instagram accounts: Diamond_Soul_Ellen of 160QualitiesofDivineLight …..

Waar ik zal aankomen weet ik nog niet, maar ik zal doorgaan.

Ondanks alles wat er NU in de wereld speelt, alles wat er aan de gang is. Of het nu leuk is of niet, het spel wordt gespeeld, met iedereen, alle poppetjes, ook jij en ik op de juiste plaats. Vanuit het Goddelijke Plan is alles perfect geregeld (of je dit nu leuk vindt of niet) en jijen ik ook  hebben er als ziel voor gekozen om NU hier te zijn. Om de Aarde te helpen, om een bewustzijnsverandering op gang te brengen (die trouwens al een geruime tijd aan de gang is), om ons bewustzijn te verruimen, om weer te gaan voelen en te leven vanuit ons Hart.

Ik ben dankbaar dat ik er ben. Ik ben dankbaar voor alles wat ik tegenkom, ook al is dit af en toe ‘dikke shit’. Ik ben dankbaar voor alle ‘processen’ die er door mij heen getransformeerd willen worden, hoe heftig ze soms ook zijn. Ze zijn helend en zuiverend en helpen mij om de volgende stap weer te kunnen zetten. LICHTER LEVEN. Dat is wat ik je ook toe wens. En mocht je het even niet weten of je hebt hulp nodig …. weet dat ik er dan óók voor je ben. Je hoeft het alleen maar te vragen ….. net als aan de Engelen, die mag je ook altijd om hulp vragen ….. En die Engelen ben ik al heel lang dankbaar. Voor alle mooie prachtige zielen die ze op mijn pad hebben gezet. Zodat we samen kunnen en mogen groeien, dansen, zingen, schilderen, tekenen, kliederen, spetteren, schommelen, tikkertje en verstoppertje spelen en zo blij en vrolijk zijn als een kind. Daarom had ik vorige week zelf een workshop op een prachtige locatie: ‘Buutvrij voor de hele pot’, waar ik werd herinnerd aan verstoppertje spelen en kind zijn.

Zo kan een foto van vroeger je er ‘weer’ aan kan herinneren wat je hier op Aarde komt doen. En mocht jij niet meer helder hebben wat je missie hier op Aarde is ….. Ik ben er …. ook voor jou …. je hoeft alleen maar te vragen ….. of appen / bellen (06-51023230) …. of mailen (ellen@diamondsouls.eu)  ….

En natuurlijk sluit ik af met een muzieknummer zoals je gewend bent. Heb gekozen voor een nummer dat gisteren tijdens de laatste workshopdag: Engelen “nieuwe stijl” voorbij kwam en die muziek staat hier nu nog te spelen als ik dit Blog aan het schrijven / typen ben. Je snapt dat als je het hebt over vroeger, er ook een muzieknummer van vroeger voorbij komt. Uit dezelfde periode als de posters. En als ik dan nu de teksten voorbij hoor komen ….. Laat je inspireren door Jon & Vangelis: ” I’ll find my way home “. Ik zal je vertellen dat toen ik deze video zag om erbij te posten, ik zelf geraakt werd …. Hoe alles samenkomt in dat wat ik net heb zitten schrijven. Dat is ook dankbaar zijn en weten dat je begeleid wordt naar precies dat wat goed is voor je. Dus ….. Volg je droom, volg je Hart, doe waar je blij van wordt …..

Dank je wel voor het lezen van dit Blog en voel je vrij om door te sturen.

Hartegroet Ellen 💞

 

Bron: Youtube