Geplaatst op

Blog #26 Een nieuw begin ….

Het jaar 2020 loopt haast ten einde. Wat een jaar. Universeel is er van alles gaande, waar we geen invloed op uit kunnen oefenen. Denk aan planeten die rondom de aarde draaien en waarvan er dit jaar een groot aantal ook nog eens retrograde lopen. Volle manen, super manen, blauwe maan en vandaag als ik dit schrijf ook nog nieuwe maan. Het is het jaar waarin Paul en ik getrouwd zijn op een prachtige dag met een prachtige datum, namelijk 10-10-2020. Een dag waar wij met heel veel Liefde en Dankbaarheid op terugkijken. Omgeven door Liefde en omringd door mensen die dit samen met ons hebben gevierd.

Proost op het Leven en de Liefde …

Het is ook het jaar waarin mijn Card deck: “160 Qualities of Divine Love” in Codes of Light de wereld ingaat: in december, de maand van het Licht in aanloop naar Kerstmis, het feest van het Licht. Op 12-12-2020, een speciale datum, een Engelenpoort en een portaaldag zien de Codes of Light onder de naam Helena HeArt ook daadwerkelijk het Licht. Niet voor niets gekozen deze datum. De sluiers zijn dunner op zulk soort dagen, dus informatie vanuit de Lichtwereld kan beter binnen komen. En de Licht Codes komen met geheel nieuwe informatie, die op een geheel nieuwe manier ontvangen mag worden. 

‘160 Qualities of Divine Love’ Codes of Light

Een manier die past in de Nieuwe tijd. Niet meer vanuit het hoofd, maar vanuit het hart. Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn, want wij zijn gewend om veel met ons hoofd te bedenken, te beredenen en uit te leggen. De Nieuwe Tijd zal ons echter meer en meer gaan uitdagen om ons hoofd en denken ‘uit te zetten’ en echt te gaan luisteren naar ons hart. Wat wil ik nu echt, waar word ik blij en vrolijk van, wat geeft mij energie, welke mensen wil ik om me heen en waar wil ik zijn???

Vragen die ik mezelf ook regelmatig stel. Om alert te blijven. Om na te denken, maar vooral ook om te voelen wat er in mij gebeurt. Zeker in deze tijd waarin Corona, om het toch maar even te benoemen, een sterke stempel drukt op onze wereld. Het is er, of het nu waar is of niet. Hoe ik ermee omga bepaal ik zelf. Over het algemeen kan ik me aardig redden en is er niet zo heel veel veranderd in de manier hoe ik leef, hoe ik in het leven sta en hoe ik met de dingen omga. Maar hé, dat wil niet zeggen dat dit altijd gemakkelijk en vloeiend gaat, want ook ik loop tegen zaken aan die nu anders zijn. En daar zal ik op mijn manier mee om mogen gaan. Mijn visie en missie zijn nog steeds het zelfde: ‘Er zijn vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en mijn Licht verspreiden’. En het Licht en vooral Liefde zijn heel erg nodig. De Liefde voor jezelf, je medemens, het dierenrijk, de bloemen, planten en bomen, onze oceanen en wateren. Moeder Aarde heeft onze Liefde nodig net zoals JIJ Liefde nodig hebt.

Lieve mensen, lieve lezers van dit Blog, laat LIEFDE boven angst staan en voel voor jezelf wat jij nodig hebt. Jij bent krachtig en prachtig. Laat je Licht schijnen. Jij bent Souverein. Laten we verbinden vanuit ons hart en met ons allen het Liefdes Licht (Love Light) verspreiden.

Love Light Code of Light

En dat Liefdes Licht verspreid ik daar waar ik ga en sta. Alleen en samen met Paul. Daar waar mijn pad, ons pad ook maar naar toe gaat. De titel van dit Blog : Een nieuw begin … geeft het eigenlijk al aan. Ook al loopt dit jaar op zijn einde er zijn ook nieuwe dingen gaande. Nieuwe start, nieuwe avonturen, nieuwe uitdagingen in een nieuwe wereld. Paul en ik staan ook letterlijk aan de vooravond van een nieuw begin. Een nieuw avontuur wat ons naar Frankrijk gaat brengen. Naar de Dordogne. Maar daarover later meer ….. om jullie nieuwsgierig te houden ….

Wat betekent dat ons chalet beschikbaar komt. Dus mocht je interesse hebben of ken je wellicht mensen die dit prachtige chalet, met unieke ligging op Droompark De Hooge Veluwe, willen bezichtigen danwel kopen, je bent van harte uitgenodigd. Voor het einde van dit jaar nog met de aanzienlijk gunstigere 2% regeling!! 

Voel je welkom om langs te komen. Wellicht is dit ook voor jou:  “Een nieuw begin” …..

Dank je wel voor het lezen van dit Blog. Delen mag, graag zelfs. En wie weet tot snel.

Hartegroet Ellen.💞