Geplaatst op

Blog #27 Een afscheid is ook een nieuw begin …..

Afscheid  ….

Het klinkt altijd zo zwaar … of maken wij het zwaar?? Voor mij hoort afscheid nemen bij het leven. Want we kunnen afscheid nemen op heel veel verschillende manieren. We kunnen afscheid nemen van spullen zoals kleding, meubels en prullaria. Maar ook afscheid nemen van een huis waarin je gewoond hebt. Je kunt afscheid nemen van mensen, vrienden, collega’s of familie. Afscheid nemen van een website, een bedrijfs-naam en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Je kunt zelfs afscheid nemen van een leven wat je geleefd hebt. Dat alles en nog wel meer is wat er ook gebeurt in mijn eigen leven. Hoe toepasselijk is het dan dat er tijdens een avond, samen met prachtige vrouwen, een kaart voor mij wordt getrokken die de titel Afscheid heeft. Dat die kaart precies verwoord wat alles inhoudt. Voor mij als Rode Slang, vanuit de Tzolkin, ook bekend en heel herkenbaar. Een slang verliest namelijk meerdere malen in zijn/haar leven zijn/haar huid, krijgt een geheel nieuw vel en transformeert. 

En toch, afscheid nemen bestaat niet ….

In zo’n transformerende periode zitten we nu allemaal. Niet alleen ik, maar iedereen gaat op dit moment door verschillende processen heen. Een shift die we met elkaar aan het maken zijn. Om uiteindelijk steeds dichter bij zichzelf uit te komen. In je Hart. Want daar liggen alle antwoorden. Op alle vragen die je hebt in je leven. 

Hoe dankbaar ben ik dan ook dat het Card Deck: ‘160 Qualities of Divine Love’, NU in deze turbulente tijd de wereld in is gegaan. Niet zomaar, maar volgens Divine Plan en Divine Timing. Een Card Deck met 160 kaarten, 160 kwaliteiten die jij met je Hart mag gaan voelen. Waar je mee mag gaan spelen. Om het kind in jezelf weer wakker te maken. Jij mag met deze 160 kaarten en kwaliteiten gaan spelen volgens je eigen regels. Doe vooral waar jij BLIJ van wordt. 160 kaarten met kwaliteiten van Goddelijke Liefde, die jij in jezelf mag gaan omarmen. Die je willen helpen en ondersteunen in deze zo belangrijke  periode.

Dankbaar ben ik ook als ik de reacties teruglees van mensen die het Card Deck inmiddels in hun bezit hebben en met de kaarten zijn gaan spelen.  Hieronder een paar reacties die mijn hart hebben geraakt:

  • “Ongelofelijk hoeveel energie er uit het doosje tevoorschijn kwam! Een schat om in huis te hebben, en wat zo leuk is, als ik mijn vingers boven de kaart hou, maken ze heel snel feilloos de patronen” 
  • “The card deck arrived at the most perfect day. I recieved them 21.12 so the timing couldn’t have been better! I so enjoyed them through the entire solstice event ….. Really love just picking a card and feel into it and when I have a feeling from it, it is so interesting to see what the card means…. So interesting to actually feel the different energis of each card! Love them so much!”

Dit zijn maar een paar reacties welke mijn Hart hebben beroerd. Ook zelf kan ik iedere keer weer geraakt en aangeraakt worden in mijn eigen Hart, door de Licht Codes welke op de kaarten staan. Voordat ik aan dit project begon had ik geen idee wat het uiteindelijk zou gaan doen met mensen en met mezelf. Maar gedurende de verdere ontwikkeling en implementatie van dit inmiddels toch wel ‘grote project’, wordt steeds duidelijker, dat via deze Licht Codes heel, heel veel informatie en Licht op Aarde binnen zal gaan komen. Informatie die op een geheel nieuwe manier ‘vertaald’ mag worden. Ben jij klaar om te gaan spelen met deze Licht Codes en weer met je Hart te luisteren wat deze Licht Codes je willen vertellen?? Laat het me snel weten, dan kunnen we samen spelen. Zodat we uiteindelijk alle kwaliteiten van Goddelijke Liefde in onszelf kunnen omarmen. Want dat is WIE we ZIJN. Divine Love!!

Codes of Light ….

De ontwikkeling van dit Card Deck en daarna de geboorte hiervan is ook een vorm van afscheid. Het ‘kindje’ is geboren en mag nu de wereld in. Loslaten in vertrouwen. Zo is er nog meer wat ik inmiddels heb losgelaten. Het chalet in Arnhem waar Paul en ik 3 jaar hebben mogen wonen is inmiddels verkocht. We hebben het liefdevol en klankend bedankt voor alle prachtige dingen en activiteiten die hier zijn mogen ontstaan en die we hier hebben mogen doen. Alle workshops, trainingen, ochtenden en avonden die we hier hebben mogen geven. Alle mensen die hier zijn geweest. Het Licht dat we hier hebben mogen brengen.  In Liefde hebben we afscheid genomen.

We mogen nu even bijkomen van deel 1 van onze verhuizing. Ons laven aan de liefdevolle zorgen van mijn eigen moeder. Hoe fijn en hoe bijzonder in deze tijd. Samen Kerst gevierd en ‘Sissi’ gekeken. Jeugdsentiment. Over een paar dagen hebben we weer een afscheid. Afscheid van het jaar 2020. En het verwelkomen van het nieuwe jaar 2021. Numerologisch een 5 jaar. Een vrijheids jaar. Een jaar met nieuwe mogelijkheden. Nieuwe doelen. Nieuwe uitdagingen. Nieuwe avonturen in een nieuw land in een nieuw huis.

Want voor diegenen die het nog niet hebben meegekregen. Vanaf 21 januari 2021 gaan wij aan ons nieuwe avontuur beginnen, gaat deel 2 van de verhuizing in werking en rijden we samen naar Frankrijk. In de Dordogne hebben wij een prachtige nieuwe plek gevonden waar wij ons gaan vestigen. Les Vincies. Terug bij de Bron. Een plek waar wij eerst zelf gaan landen en aarden. Om een plek te creëeren waar we dadelijk mensen mogen en kunnen ontvangen om te Zijn. En je kunt al een kijkje nemen via onze nieuwe site: www.les-vincies.eu

Les Vincies. Terug bij de Bron

Waar je ergens iets nieuws begint, gaat ook een afscheid aan vooraf. Dus ook hier op deze site van Diamond Souls een afscheid. Tot april blijft de website nog in de lucht, maar meer om mensen door te verwijzen naar onze nieuwe plek.

Blog #27 is de laatste op deze site. Ook wel weer symbolisch, want 2  +7 = 9 en de 9 staat numerologisch voor afronding. Om in die symboliek te blijven, numerologisch heb ik een persoonlijk 9 jaar. Dus ook hier heb ik heel veel opgeruimd, afgerond en afscheid genomen.

En zo kom ik terug bij de titel van dit blog: Een afscheid is ook een nieuw begin ….. 

Ik zie je graag verschijnen op de nieuwe site: www.les-vincies.eu van waaruit ik je meeneem naar het leven op het Franse land. Terug bij de Bron. Waar je van harte welkom bent. Zodat jij je ook mag laven aan de Bron.

Dank je wel voor het lezen van dit Blog.

En zoals jullie gewend zijn, een muzikale afsluiting …. Marco Borsato met: ‘Afscheid nemen bestaat niet’ ….

Hartegroet Ellen.💞

 

Bron: You Tube