Aroma therapie uit het Oude Egypte

Aromatherapie en dan met name die uit het oude Egypte, is al een eeuwenoude wetenschap uitgaande van de helende en ontspannende werking van planten en hun onderdelen. Ze worden al duizenden jaren gebruikt, zeker ten tijden van de oud-Egyptische beschaving. Het woord aromatherapie is afgeleid van twee woorden: ‘aroma’ wat ‘geur’ betekent en ‘therapie’ wat staat voor ‘genezing’.

In ons dagelijkse leven en in onze praktijk gebruiken wij een aantal van deze pure esoterische aroma’s voor extern gebruik. Dit kan zijn voor de vernevelaar, bij massages of als ondersteuning bij workshops, avonden of trainingen.

Met name voor massages gebruikt Paul vaak een combinatie van deze verschillende aroma’s/olieën. Sandelhout is geurloos en goed te gebruiken in combinatie met Eucalyptus, wat een verrassend goed effect heeft op spier- en gewrichtspijnen.

Wij bieden onderstaande pure esoterische Egyptische olieën te koop aan voor thuisgebruik.

  • Mint: gebruik voor verkoudheid, bronchitis, neusverstopping, keelaandoeningen.
  • Eucalyptus: gebruik voor allergieën, hoesten, astma, hoofdpijn, migraine.
  • Sandelhout: hoofdpijn, spierpijn, slechte circulatie, reumatoide artritis, artritis, verstuikingen.
  • Mirre: een veel gebruikte olie in de oude beschaving. Geeft bewustwording en het kan je helpen als je je apatisch voelt en een gebrek hebt aan stimulans.
  • Frankincense: versterken van ons bewustzijn en ons eigen innerlijke licht. Verdiept je ademhaling. Een heerlijke olie die ervoor zal zorgen dat je rustig wordt temidden van alle drukte om je heen. Wij gebruiken deze olie vaak tijdens workshops en avonden om meditaties en processen te ondersteunen.

Deze pure esoterische Egyptische olieën zijn bij ons te koop in flesjes van 33 ml voor € 33,33 (incl BTW en excl verzendkosten)

Mocht je vragen hebben of je wilt een afspraak maken voor een massage/behandeling, of gewoon wat ollie willen bestellen, neem dan contact op met ons.