Boek Diagnose Huntington

Spannend!!

Nee, niet meer. Want mijn boek ‘Diagnose Huntington’ is inmiddels gepresenteerd en wel op 29 maart 2018 (mijn verjaardag).

Graag wil ik je wel alvast een voorproefje geven en kun je hier het voorwoord lezen. Trots ben ik op het creatieproces van de cover. Met dank aan Paul voor zijn bijdrage aan het co-creeëren hiervan.

Heb je interesse in mijn boek, mijn levensverhaal?

Of wellicht wil je een aantal reacties lezen van mensen die inmiddels mijn boek hebben gelezen. Dat kan als je hierop klikt.

Voorwoord Boek Diagnose Huntington

Autobiografie van Ellen Hendrix (1965)

Soundhealer, Lichtwerker

In dit boek word je meegenomen op het pad door haar leven. Hoe ze is omgegaan met de erfelijke ziekte en diagnose “drager van het Huntington Gen”. Hoe zij haar leven een positieve draai heeft gegeven. Hoe zij door die diagnose de medische wereld in verbinding heeft gebracht met de spirituele wereld. Hoe haar denken en zienswijze veranderde en welke gevolgen dat had voor haar persoonlijke ontwikkeling,

Een ‘must read’!

Kansen Pakken, Geloven in jezelf, Positief blijven.
Eigen verantwoordelijkheid nemen, Buiten begaande paden gaan, Buiten begaande kaders denken.

Investering voor het boek is € 23.00 (excl. verzendkosten) Van elk verkocht boek is er € 5,00 bestemd voor verder onderzoek naar de ziekte van Huntington. Op dit moment zijn dat de Vereniging Huntington, Campagneteam Huntington en Stichting Huntington Oost Achterhoek.

Wil je het boek bestellen? Dan mag je mij een mailtje met je adresgegevens sturen. Dan weet ik waar het boek en factuur naar toe mag.

Op voorraad: 4