Creatie van Licht Klanken en Licht Taal

The Power of Sound. 

“Elke keer dat je spreekt of een klank maakt, heb je de kans om de wereld te veranderen”

Het is een eeuwenoud gegeven dat klanken een helende werking hebben. Pythagoras zei het al: “Alles is trilling. Alles, de hele kosmos zingt voortdurend een lied”. Toen wij nog in de baarmoeder zaten, zongen onze moeders al voor ons. Intuïtief, gewoon op gevoel. Ook als we daarna als pasgeboren baby niet konden slapen, zong onze moeder wederom voor ons. Het is een natuurlijke vorm van heling, die we allemaal in ons hebben. Alleen durven we vaak onze stem, onze eigen unieke klank niet meer te gebruiken. Terwijl we een prachtig helend instrument bij ons dragen.

Als je nagaat en je realiseert dat alles trilling is, dus ook ons eigen lichaam, wat voor 80% uit water bestaat, kun je, je dan voorstellen wat er gebeurd als je de helende werking van klanken mag ervaren. Prof. Emoto heeft er prachtige artikelen over geschreven wat klanken en trillingen met je lichaam en met kristallen doen. Ook in de tijden van Atlantis en Lemurie werkten wij al met klanken en trillingen. Gelukkig komen er steeds meer oude klanken terug en het zal niet lang meer duren dat de geneeswijze voor de toekomst trilling zal zijn.

Wij, Paul en Ellen zijn er dan ook van overtuigd dat onze eigen unieke stemmen een helende werking voor onszelf en anderen hebben. Graag nodigen wij jullie uit om op deze Creatie avond mee te komen klanken. In je eigen Licht Klank en je eigen Licht Taal. Samen creëren we deze avond. Vindt je dat nog net een beetje te eng, kom dan gewoon luisteren, ervaren en ZIJN. Niets moet, alles mag.

Wat mag je verwachten van deze avond?

Een avond die mag ontstaan door onze krachten te bundelen en samen te ZIJN in Peace, Love, Happiness en Joy en vooral te vieren dat JIJ er bent. We starten de avond met een korte Licht meditatie, maar daarna is het tijd om te zingen, te klanken, wellicht te dansen en muziek te maken. Voel je vrij om je muziekinstrumenten mee te nemen. Een persoonlijke Soul to Soul Sounding die wij voor je opnemen wordt nadien aan je opgestuurd. Mochten zich Licht Taal tekeningen aandienen, dan worden die Intuïtief gemaakt en krijg je die mee aan het einde van de avond. Er is koffie, thee en versnaperingen aanwezig.

Investering in jezelf.

€ 22,00 (incl. koffie, thee, versnaperingen en een opname van je persoonlijke Soul to Soul Sounding en een evt. Licht Taal tekening)

Zin om deze avond mee te creëren?

Op vrijdag 18 oktober staat de deur van onze huiskamer weer open voor een nieuwe avond Creatie van Licht Klanken en Licht Taal. Een unieke gelegenheid om op een ontspannen manier alle klanken te verweven met elkaar. Heb je interesse? Geef je dan op via het contactformulier of bel ons. Wij kijken er naar uit om deze avond samen met jouw te vieren. En zoals we hierboven al aangaven: “Elke keer dat jij spreekt of een klank maakt, heb je een kans om de wereld te veranderen”.

De Magie van Klankschalen en de Kracht van Klank

Wanneer je dingen doet vanuit je hart, stroomt er een rivier in je.

(Rumi)