Wie zijn wij?

diamondsouls sataya

Waarom Diamond Souls? Gewoon, omdat het klopt.

De onderstaande teksten over Diamond Souls willen wij graag met jullie delen. Wij vonden deze teksten, nadat we de naam Diamond Souls hadden doorgekregen als nieuwe naam voor onze onderneming. De teksten kwamen via een Goddelijke timing op ons pad. Vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, de verbinding met onze God- / Godinnen energieën, de connectie met  onze eigen Diamond Soul delen wij het Diamanten Licht. Zodat er nog meer Liefde en Licht de wereld ingezonden wordt. Wij helpen je graag om jouw eigen Diamond Soul weer te laten stralen en sprankelen. Zodat jij kunt ZIJN wie jij werkelijk bent!

  • Een ‘Diamond Soul’ is een ziel die in vorige levens veel wonderbaarlijke en behulpzame acties en ‘goede daden’ heeft uitgevoerd om anderen te helpen. Een ‘Diamond Soul’ is een pure prachtige ziel, met een innerlijke rijkdom. De trilling van deze ziel heeft een innerlijke schat, waarde, schittering, eenheid, goddelijke liefde en is zeer verfijnd. Een ‘Diamond Soul’ is een geëvalueerde ziel. Het is een symbool van een sterke en betrouwbare ziel.
  • Een ‘Diamond Soul’ kan uitstekend overweg met kristallen en kan deze hanteren om helende energie door te geven.
  • Een ‘Diamond Soul’ draagt 7 stralen van van kleurrijk licht, vergelijkbaar met de kleuren van de regenboog. Ze worden ook wel gelinkt aan de kleuren van de zeven chakra’s. Een ‘Diamond Soul’ draagt deze 7 lichtstralen, die vanuit de Diamanten Energie ‘van binnen’ komen (in het Engels: “inner spirit of reflection”). Een ‘Diamond Soul’ heeft energie-gaven die als “gouden stralen van helende energie”  gezien mogen worden.
  • Een ‘Diamond Soul’ heeft een zeer sterke verbinding met de Godinnen- en Goden energie.
  • Door de begeleiding van jouw Diamanten Ziel te volgen, te luisteren naar aan jou gepresenteerde  mogelijkheden en daarop actie te ondernemen, zal je op het pad worden gezet dat wordt beschenen door jouw innerlijke licht. Daardoor zal je lichter, helderder en ‘verlichter’ worden op deze reis van je leven. Je zal niet meer in het donker tasten omdat je altijd het innerlijk begeleidende licht bij je draagt. Een ‘Diamond Soul’ vertegenwoordigd daadwerkelijk een sterke, vreugdevolle en prachtige helder briljante ziel die straalt door het pakken van de mogelijkheden om Licht en Liefde op onze wereld te laten stralen.

Sungazing Egypte

Het gaat er niet om een ander mens te worden,
maar te worden wie je werkelijk bent.