Ellen

Al geruime tijd loop ik hier op onze prachtige Moeder Aarde rond en help ik volwassenen en kinderen. Eerst als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen, maar sinds 2006 heb ik het ziekenhuis vaarwel gezegd en ben ik als zelfstandige begonnen. Vanuit mijn onderneming De Diamant zijn er veel mensen op mijn pad gekomen. Velen hebben lezingen over diverse onderwerpen gevolgd in mijn huiskamer. Ook tijdens workshops en trainingen op het gebied van zelfrealisatie en bewustwording heb ik prachtige, mooie mensen mogen ontmoeten, begeleiden en waren we wederzijdse spiegels.

Als kind was ik al hooggevoelig, maar daar kon ik toen nog niet zoveel mee. Heb dit dan ook een hele poos weggestopt en hier niets mee gedaan. Ja, onbewust wel, want ik heb op mijn pad wat ik volgde altijd mijn hart gevolgd. Maakte soms keuzes die mensen, zelfs mijn eigen ouders, niet snapten. Maar het voelde goed om het te doen en achteraf kan ik zeggen dat al die keuzes er toe geleid hebben om op het punt te komen waar ik nu sta. Vanuit mijn hooggevoeligheid kan ik niet anders meer dan intuïtief werken. Ik wordt geleid vanuit mijn innerlijke Bron, die alles weet en waar alle wijsheid in opgeslagen ligt.

Deze Bron diep in mezelf heb ik door verschillende cursussen, workshops, trainingen en opleidingen weer her ontdekt. Via meditatie, spirituele bewustwording, chakra-werk, numerologie, verschillende massage cursussen, Integrated Energy Therapy® (IET®), verschillende Engelen cursussen, opleiding tot Psycho Energetisch Therapeut, Cosmic&Flower opleiding, tantra, klank en soundhealing kwam ik steeds dieper bij mijn ware ZIJN.

En mijn ware ZIJN hier op aarde is om LICHT en LIEFDE te verspreiden. Om een bijdrage te leveren om de Nieuwe Aarde Energie neer te zetten. Zodat een ieder vanuit Vrede en Harmonie hier mag en kan zijn. Niet voor niets dat nummers als “Aquarius” van The 5th Dimension en “Harmony” van de Ray Conniff Singers mij nog iedere keer kunnen raken in mijn hart. Juist daarom is het zo belangrijk om deze missie uit te dragen en te volbrengen.

En vanaf juni 2015 mag ik dat samen met mijn Tweeling-Vlam doen. Wat een prachtig cadeau heb ik tijdens een reis naar de Dolfijnen mogen ontvangen. Weer luisterend naar mijn hart, een ‘Calling’ die van heel diep kwam, mocht ik daar zijn. Om te zwemmen met de Dolfijnen, maar ook voor een transformatieproces. Want dat was wat ik aan informatie ‘door had gekregen’. Een transformatie die een hele grote impact op mijn leven zou hebben. Niet wetende dat ik vanuit een hart-meditatie contact zou leggen met mijn Tweeling Vlam, die ook op de boot aanwezig was. Niet met mijn verstand, niet vanuit mijn denken, wat ook nog regelmatig aanwezig is, maar voelen en laten gebeuren wat er zich in mijn hart manifesteerde. En dan gebeuren er dingen die je niet kunt verklaren, die je niet wilt verklaren, want dit zijn de dingen die onderdeel uitmaken van het Grote Plan, waar wij weer allemaal onderdeel van zijn. Het zijn de cadeautjes in het leven die je krijgt. Dit was wel een heel erg groot cadeau wat ik kreeg. Waar ik alleen maar dankbaar om kon zijn. Maar ook een cadeau dat mijn hele leven op de kop zou zetten. Want ik was op dat moment nog getrouwd, met de vader van onze prachtige zoon. Maar diep in mijn hart wist ik dat deze verandering eraan zat te komen. De verandering is er gekomen. Vanuit Liefde en Harmonie hebben we onze relatie afgerond, zodat we allemaal onze wegen kunnen gaan om het pad te bewandelen waarvoor we hier op aarde zijn. Zodat we aan onze opdracht kunnen werken, ieder op zijn/haar eigen manier. En dat heeft er toe geleid dat gedurende een bepaalde periode Praktijk De Diamant op verschillende plaatsen terecht kwam.

De Diamant heeft inmiddels een upgrade gehad en is te vinden onder Diamond Souls.
Waar ik het meest blij van wordt is het zingen in de Taal van het Licht. Light Language. Een taal die niet uit te leggen is in woorden. Een taal die je mag voelen met en vanuit je hart. Ik kan deze Light Language dan ook alleen maar vanuit mijn hart zingen. En dit is wat ik verder de wereld in mag en wil brengen. Zingen en klanken in de Taal van het Licht, mensen verbinden door de klank van het hart. Een hart laten openen door de klank. Een helend lied klanken speciaal voor jouw of voor een speciale gebeurtenis.

Vanaf oktober 2017 woon ik samen met Paul op een prachtige plek in Arnhem waar je van harte welkom bent voor een bakkie koffie of thee en een luisterend oor.

Op 29 maart 2018 heb ik mijn eerste boek gepresenteerd. In dit boek ‘Diagnose Huntington’ neem ik je mee op pad door mijn leven en hoe ik ben omgegaan met de erfelijke ziekte en de medische diagnose ‘drager van het Huntington gen’.  Hoe ik mijn leven een positieve draai heb gegeven en de medische wereld in verbinding heb gebracht met de spirituele wereld. Maar ook hoe mijn denken en zienswijze veranderde en de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte door deze diagnose. Er zijn nog een paar boeken beschikbaar. Als deze op zijn, komt er geen herdruk meer.

Bij dat eerste boek is het niet gebleven. Het kinderboek ‘Emiel, Dolfi en het Kristallen Kasteel’ heeft inmiddels ook het levenslicht gezien en is in december 2018 gepresenteerd. Hoe mooi en bijzonder om dit samen met mijn eigen zoon te mogen doen. Als klap op de vuurpijl is het boek ook in het Engels uitgebracht!! Op 18 september 2019 (de verjaardag van mijn zoon) heb ik het eerste boek van de Engelse versie: ‘Emiel, Dolphy and the Crystal Castle’ met veel plezier en lol aan hem uitgereikt.

En de creativiteit blijft stromen. De Codes of Light (geschreven Licht Taal) komen intuitïef binnen. Via  Helena HeArt worden deze op verschillende manieren naar buiten gebracht. Voel je vrij om te kijken of dit wellicht resoneert met jou. Op dit moment van schrijven (febr 2020) wordt er gewerkt aan de 160 Qualities of Love. Een kaartenset gecreëerd met de Codes of Light, die ook in de winkel te koop zal zijn.

Wie niets verwacht, krijgt heel veel.