Reacties boek Diagnose Huntington

Hieronder een greep uit de reacties die ik inmiddels heb mogen ontvangen van mensen die mijn boek hebben gelezen.

Lieve Ellen,
Wat een prachtig boek en inderdaad wat heeft het mij geraakt. Het verhaal van jouw vader raakte mij. Wat ben je eerlijk en oprecht over die dingen die jou zijn overkomen. Ik vond het jammer dat het boek uit was, je schrijft op zo’n natuurlijke en eenvoudige manier ! Ik denk dat er in de toekomst meer boeken zullen verschijnen van jou. En wat heb ik een liefde gevoeld, daar komen de tranen weer. (DK) ❤😂

Hi lieve Ellen,
Wat heerlijk, ik heb je bijzondere levensverhaal in handen!! Ik heb aileen nog maar in mijn nieuwsgierigheid er doorheen gebladerd en daarbij al veel herkenning zie bij woorden, reizen (Egypte!) en muziek!! Dat vond ik echt sterk, zoals muziek ook bij jou een rode draad vormt in het boek. Nu zie ik bij jou jouw muzieklijst! Lieve Ellen, veel hartendank voor jouw Zijn in de wereld, jouw verhaal en moed. (TA)

Lieve Ellen,
Ik ben begonnen aan je boek en opeens was er de laatste bladzijde……………………………
Wat is het een mooi levensverhaal geworden en volgens mij moet het mooiste deel van je leven nog komen.
Ontroerend, geraakt, blij, verdrietig, boos, herkenning, erkenning, maar bovenal de strijd die je steeds hebt moeten leveren om trouw te kunnen blijven aan je gevoel. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om meegenomen te worden in jouw/jullie leven.(BR)

Lieve Ellen,
Ik zit te genieten met jouw boek, maar vooral met jou. Ik wist al dat je een pracht mens bent, maar jeeeeee wat een veelzijdigheid heb jij in jouw leven tentoongespreid. Miraculeus.
En dat wat je schrijft dat het niet meer werkt“, het oude” zeg maar, klopt voor mij ook als een bus.(ST)

Hoi Ellen,
Het boek is vanochtend binnengekomen …. ben eraan begonnen en kan maar moeilijk stoppen met lezen. Erg mooi, ontroerend en confronterend.(CH)

Lieve, lieve Ellen.
Uit de verhalen bleek dat de kans groot zou zijn dat je het boek in één keer uitleest. Dus besloten vanwege weinig tijd die week het plastic erom te laten zitten. Maar toch voor de bijl gegaan en het plastic eraf gehaald.
Even bladeren, nou vooruit dan, alleen even de inleiding.
Baf ……en mee werd ik in het boek getrokken…..
In jouw inleiding stond, laat de tranen maar vloeien…. Inderdaad die kwamen. Moest het boek een paar keer even opzij leggen, deels omdat ik het heftig vond en deels om datgene wat ik gelezen had te laten bezinken. 
Ja veel dingen waren herkenbaar. Zoals het boek van Louise L Hay. Die zaken gingen bij mij weer herleven. Vond het ook heel bijzonder om een kijkje te mogen nemen in de keuken van jouw ziel.
Wat ik ook heel mooi vond om te lezen dat muziek voor jou een net zo’n belangrijke plaats inneemt zoals ook in het leven van  jullie pap. Ja zo vader zo dochter.
Maar verder Ellen, wat een zoektocht,teleurstellingen, optimisme,bij jezelf blijven, en hard werken. 
En zoals je in je boek beschrijft : je hart volgen. Klinkt zo simpel maar is het zeker niet. Er is ook een behoorlijke portie moed voor nodig.
Ga je boek nog zeker een paar keer lezen. Het is voor mij een heel inspirerend boek geworden.
Dank Ellen dat je dit wilde delen. (TW)