Wandelend Coachen

Al wandelend door de natuur, lopend in het bos, door het weiland of langs een beekje zullen de bomen, de bladeren, de planten, het water, de dieren die we tegen komen ons antwoorden geven op de vragen die er zijn. En wellicht zullen ook de elfjes, kabouters en andere natuurwezens ons informatie geven die nodig is. Sta er niet van te kijken hoeveel de natuur je kan vertellen. Als jij er open voor staat, zul je gaan ontdekken dat jij EEN bent met de natuur. Daarom is deze vorm van coachen zo prettig om te doen.

Omdat ik het zelf heerlijk vind om te wandelen en inmiddels weet hoe ontspannend en helend dit kan zijn, is deze vorm van coaching ook mogelijk. Er wordt via een intuitieve manier gewerkt. Soms is het wandelend een gesprek voeren. Afgewisseld met een meditatie, werken met klanken of een bos sessie. Alles is mogelijk.

Mocht jij behoefte hebben aan een wandeling en tegelijkertijd gecoached willen worden, neem dan contact met mij op, dan maken we een afspraak. We gaan wandelen vanuit de prachtige plek waar Diamond Souls zich nu bevindt. Op de Hooge Veluwe zijn meerdere mooie wandelingen te maken.

Investering in jezelf: € 88,00 per uur

Wandelen is de haast uit je hoofd lopen 
en kijken wat er overblijft.