Samen

twin-soul

Door de Dolfijnen op elkaars pad gezet, zo begint ons verhaal.

En daar zit je dan, samen op de boot SeaDream, op het Sataya rif in de Rode Zee in Egypte. Om te gaan zwemmen met Dolfijnen. Want dat is waar we allebei de reis voor hadden geboekt. Egypte, het land van de Goden en Godinnen. Maar ook de energie van Atlantis en Lemurie is hier sterk aanwezig. Energie voelbaar van lang, lang geleden. Die energie, de herkenning van deze oude energieën heeft ons uiteindelijk bij elkaar gebracht. In de tijd van Atlantis hadden de Dolfijnen en bewuste en telepathische communicatie met de mens. Zij fungeerden als orakel en ze gaven advies. Door allebei te luisteren naar de roep van de Dolfijnen om te komen, noem het “ The Calling” van ons hart, zijn we op energetisch niveau in contact gebracht met elkaar. Want toen onze harten ook op fysiek niveau contact maakten met elkaar, was er een energieverbinding voelbaar en zichtbaar voor anderen, dat wij niet anders konden doen, dan mee gaan in die verbinding. Maar meegaan in die verbinding was nog helemaal niet zo gemakkelijk, want allerlei stemmetjes gaan zich ermee bemoeien. “Dit kan niet”, “Je hebt een relatie”, “Je bent getrouwd” en “Je hebt kinderen” waren de stemmen die wij allebei in ons hoofd hoorden.

Wat er echter op energetisch niveau gebeurde ging ons verstand en ons hoofd te boven. We hebben geprobeerd om “verstandig” te blijven, maar het gevoel van deze hernieuwde verbinding was te sterk. Er was zoveel herkenning, het gevoel dat alles op z’n plaats viel en dat je alleen maar hoeft te ZIJN, was overweldigend. Al snel hadden we in de gaten dat dit niet zo maar een herkenning was. Dit was een herkenning vanuit Atlantis, Lemurie en nog veel verder terug. Dit was een hereniging van Tweeling Vlammen. En hoe we ook hebben geprobeerd om in ons verstand te blijven, hartsenergie overwint het uiteindelijk. Dat is waarvoor wij hier zijn. Om deze hartsenergie weer te voelen, te ervaren en te delen met de wereld. De hartsenergie van Onvoorwaardelijke Liefde weer te laten ontwaken in onszelf en in de harten van andere mensen.

Om zo het Goddelijke Vrouwelijke deel en het Goddelijke Mannelijke deel in onszelf te helen, zodat er Eenheid kan ontstaan. De tijd is aangebroken dat ieder mens zijn Tweeling Vlam nu mag ontmoeten, om uiteindelijk het Heilige Huwelijk te kunnen sluiten met zichzelf en met elkaar. En met die bedoeling zijn wij op elkaars pad gezet. Om deze Onvoorwaardelijke Liefde en het Diamanten Licht nog verder de wereld in te brengen en uit te dragen. Dit zullen wij o.a. door Divine Relationships Workshops en Soundhealingen gaan doen.

Onder de naam DIAMOND SOULS bieden wij inmiddels onze activiteiten, workshops en Soul to Soul Soundings aan en wellicht in de toekomst ook reizen. Voel je vrij om verder te kijken op onze site. Wil je weten wat wij gedaan hebben voordat we elkaar tegenkwamen en waar wij vandaan komen, lees dan onze aparte pagina’s Paul en Ellen. Wij kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en Diamanten Licht,

Paul&Ellen

De mooiste dag van je leven is de dag
waarop je besluit dat jouw leven van jou is.

Als extra hebben we hier het filmpje geplaatst wat is gemaakt tijdens onze reis naar de Dolfijnen in het Sataya rif in de Rode Zee in juni 2015.
Dank aan Peter Gilsing die het filmpje heeft gemaakt. Het prachtige nummer Lamb van Gorecki verwoord precies datgene wat er gebeurde. En dank Monique Bronner van Dolphin-Air voor het plaatsen van dit filmpje op jouw Youtube kanaal.