The Power of Sound.

“Elke keer dat je spreekt of een klank maakt, heb je de kans om de wereld te veranderen”

Het is een eeuwenoud gegeven dat klanken een helende werking hebben. Pythagoras zei het al: “Alles is trilling. Alles, de hele kosmos zingt voortdurend een lied”. Toen wij nog in de baarmoeder zaten, zongen onze moeders al voor ons. Intuïtief, gewoon op gevoel. Ook als we daarna als pasgeboren baby niet konden slapen, zong onze moeder wederom voor ons. Het is een natuurlijke vorm van heling, die we allemaal in ons hebben. Alleen durven we vaak onze stem, onze eigen unieke klank niet meer te gebruiken. Terwijl we een prachtig helend instrument bij ons dragen.

Als je nagaat en je realiseert dat alles trilling is, dus ook ons eigen lichaam, wat voor 80% uit water bestaat, kun je, je dan voorstellen wat er gebeurd als je de helende werking van klanken mag ervaren. Prof. Emoto heeft er prachtige artikelen over geschreven wat klanken en trillingen met je lichaam en met kristallen doen. Ook in de tijden van Atlantis en Lemurie werkten wij al met klanken en trillingen. Gelukkig komen er steeds meer oude klanken terug en het zal niet lang meer duren dat de geneeswijze voor de toekomst trilling zal zijn.

Wij, Paul en Ellen zijn er dan ook van overtuigd dat onze eigen unieke stemmen een helende werking voor onszelf en anderen hebben. Graag nodigen wij jullie uit om eens een avond mee te komen klanken. En vind je dat nog net een beetje te eng, kom dan gewoon luisteren en ervaren.

Zingen is gezond.
Want je kunt niet piekeren en zingen tegelijk.