Posted on

Blog #18 Komisch Goud ….

Ja, je moet er maar opkomen. Op de titel bedoel ik dan. Ik ga je uitleggen hoe deze mijn pad kruiste.

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer met zijn tweede maand bezig en het Universum heeft ons met verschillende zaken geconfronteerd. Een heel nieuw decenium zijn we ingegaan. 2020 staat prachtig op de kalender. Volle en nieuwe manen blijven ons van energieën voorzien, Saturnus en Pluto hebben een leuke samenstand gevormd en de maand februari waar we nu in zitten heeft een bijzonder aantal 2 dagen, portaaldagen. (02-02-2020, 20-02-2020, 22-02-2020 en een extra dag op 29-02-2020) Maak gebruik van de extra energie, informatie en downloads die dan binnenkomen. Of je je er nu bewust van bent of niet. Het gebeurt. We zitten er middenin. Ga mee met de stroom van het leven. Beweeg mee en weet dat alles goed is zoals het is. Ook al ben je het niet eens met wat er allemaal in de wereld gebeurt. Alles gebeurt volgens een Divine Plan, Divine Timing en ik, jij, wij zijn daar onderdeel van. Je mag je er tegen afzetten, maar heel veel eraan veranderen kun je niet. Je kunt alleen maar jezelf veranderen. En de manier hoe je er tegenaan kijkt.

Door mee te gaan met de Flow van het Leven, je hart te volgen en te luisteren naar je ‘Innerlijke stem’ kom je op die plaatsen waar je nodig bent. Want jij bent precies op die plek waar jij behoort te zijn. Of dat nu in je eigen huis is of je vliegt de wereld over. 

Moodboard 2020

Het begin van dit nieuwe jaar stond voor mij ook weer in het teken van het maken van een nieuw Moodboard. Mijn ‘oude’ was klaar. Gerealiseerd en gemanifesteerd. Dus klaar om nieuwe dromen te realiseren. Waar wil ik zijn? Wat wil ik doen? En terwijl ik dit aan het schrijven ben draait er een playlist op de computer ….. hij staat nog op workshop Engelen Nieuwe Stijl ….. komen er prachtige nummers voorbij (Fly to Paradise, Vlieg met me mee, I’ll find my way home) om mijn moodboard kracht bij te  zetten. En ze raken me ….. omdat ik zelf weer op een kruispunt sta. 

Numerologisch heb ik een persoonlijk 9 jaar en dat staat voor afronding. Afscheid nemen van oude dingen, energieën, mensen, situaties en plaatsen die niet meer bij mij passen. Afscheid nemen van weer een cyclus van 9 jaar. En aan de vooravond staan van een start van een nieuwe cyclus van 9 jaar. Hoe symbolisch als je bedenkt dat ik dit jaar 55 wordt. Een meestergetal! En opgeteld is dat weer een 1, wat staat voor nieuwe start. Dus genoeg nieuwe ideëen en creatiekracht om met dat Moodboard aan de slag te gaan. Tussendoor ontstonden ook spontaan wat andere creaties die inmiddels het licht hebben gezien. Letterlijk ook Licht, want het zijn de Codes of Light op doek geworden. Licht Taal op een andere manier neergezet. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel bij Helena HeArt. voor meer informatie of ga direct door naar de shop van onze site.

Heb je het Komische Goud al gevonden op mijn Moodboard? (foto hierboven) Nee ….. kijk gerust nog even hoor. Meestal blader ik door diverse tijdschriften (Happinez is een prachtig blad daarvoor) en knip en scheur verschillende plaatjes en teksten uit. Eén tekst was Kosmisch Goud, maar ik las iedere keer Komisch Goud en telkens weer zat ik te glimlachen. Het Moodboard ontstaat langzaam en de kunst is om dát erop te doen wat je inspireert. De spreuk Kosmisch Goud bleef naar voren komen, dus ik wist dat deze erop zou komen. Al is het maar om mij iedere keer te laten glimlachen …. en jullie ook als je dit leest. 

Voel je vrij …. blijf doen wat je wilt

Een andere tekst die mij inspireerde was: ‘Voel je vrij, blijf doen wat je wilt!’ Ik kan niemand anders gelukkig maken, alleen mezelf. Een ieder volgt daarin zijn of haar eigen stappen en maakt keuzes. Een keuze die ik maak is om samen met Paul naar het buitenland te gaan. Op dit moment zijn we aan het onderzoeken waar dit zou kunnen zijn. Ook hier beperk ik (wij) me niet tot maar één land. Er zijn vele mogelijkheden. Dat het een warm land gaat worden is duidelijk. En in ieder geval een plek waar we onze diensten aan kunnen bieden op het gebied van creativiteit, coaching, soundhealingen en retraites op kleine schaal.  Rust, stilte en ruimte. Met overnachtingsmogelijkheden natuurlijk. Voor wie zich geroepen dan wel uitgedaagd voelt.

Een grote stap ….. een uitdaging ….. nieuwe kansen …. nieuwe mogelijkheden ….. nieuwe dingen die tot ontplooiing mogen komen. Spannend? Ja!! Loslaten? Mega!! Maar zo leuk om mee bezig te zijn. Dus mensen die mij volgen op Instagram/Facebook hebben de post gezien van ‘Going on an adventure’ van begin februari. Nou dit is dus het nieuwe avontuur! 

Ik zal jullie zeker op de hoogte houden. We zijn echt niet zomaar weg. Er is een prachtig chalet in een mooie omgeving in de aanbieding. Spullen die niet mee kunnen/willen. Ontspullen is heerlijk en ruimt lekker op. OOK in je hoofd (zoonlief die op kamers gaat heeft al spullen in gedachten. 😉 Zie hier de voordelen van een verhuizing!).

Ondertussen ga ik door met het creëeren van Licht Taal kaarten in verschillende variaties. Een belofte die ik heb uitgesproken (tijdens een concert bij Roger Spees) voor dit jaar is het uitbrengen van de 144 Qualities of Love. Een kaartendek van Codes of Light. Zodat heel veel mensen de Licht Taal en de 144 Kwaliteiten van de Liefde mogen gebruiken en toepassen in hun dagelijkse leven. Work in Progress ….

Als afsluiting heb ik het nummer van ‘Fly to Paradise’ hieronder gezet. Om jou eraan te herinneren dat ook jij kunt vliegen …. met je vleugels ….. naar het Paradijs …. dat jezelf creëert …. vanuit jezelf …. vanuit je hart ….. Vlieg je mee??

Tot de volgende Blog.

Hartegroet Ellen 💞

Bron: You Tube