Card deck: “160 Qualities of Divine Love”

Haast op de helft …

Ja, je leest het goed. Het kaartendek “160 Qualities of Divine Love” gaat er komen. Wat begon als de ‘144 Qualities of Love’ is uitgebreid met 16 extra kaarten. Hoezo en waarom, hoor ik jullie denken. Omdat er twee verschillende lijsten circuleren op het internet. De ene heet ‘144 Qualities of Love’ en de andere ‘144 Qualities of Divine Love’. En wat blijkt. Er zit een verschil in van 16 kaarten. Iemand, wie dan ook heeft besloten dat er 16 kwaliteiten van Liefde niet toepasbaar zijn op de Goddelijke Liefde. Deze 16 kwaliteiten zijn er dus uit gehaald en er zijn nieuwe voor in de plaats gezet. Ik kan je vertellen dat dit best wel een ‘verwarring’ bij mij teweeg heeft gebracht. Want wie bepaalt wat dan een kwaliteit van Liefde, danwel Goddelijke Liefde is? Omdat ik inmiddels aardig op weg was met de 144 kaarten met de kwaliteiten van Liefde, waar de intentie en de lichtcode van die desbetreffende kwaliteit inzat, was het voor mij geen optie om deze te gaan veranderen. Het klopte voor mijn gevoel ook niet. Dus ben ik gaan kijken en invoelen wat nu te doen. Waarom zouden die 16 andere kwaliteiten niet gewoon erbij kunnen? Wie weet zijn er nog wel veel meer kwaliteiten van Liefde, danwel Goddelijke Liefde? Dus ben ik heerlijk door gegaan met creëeren en is het uiteindelijk dus een set van 160 kaarten geworden!! Leuk feitje; Als je numerologisch 160 bij elkaar opteld wordt het 7. Een heilig getal. 

Waar het om gaat is dat alle 160 kwaliteiten inmiddels in Lichtcodes zijn omgezet. Ik ben nu samen met Anouk, van “Maak je eigen carddeck” bezig om het hele proces verder vorm te geven. Zodat het dadelijk een echt kaartendek wordt. Die je kunt gebruiken tijdens workshops, trainingen, voor jezelf, je kinderen, voor je klanten en voor wie er maar interesse in heeft. 

Zelf ben ik super enthousiast en mensen die er al wat van gezien hebben worden er blij en vrolijk van. Nou, dat geeft mij vleugels om door te gaan. Vlieg je mee met mij?

Ik heb nog geen idee wat de investering voor dit kaartendek zal zijn. Maar heb je belangstelling ervoor, geef mij dan gerust een mailtje, appje of belletje dan zet ik je alvast op de lijst.

160 Qualities of Divine Love …. Ready to print ….