Sound Healing massage

Terwijl jij ontspannen, met je kleding aan, op de massagetafel ligt mag jij je onderdompelen in de helende klanken van Oceandrums, Koshi’s, Zaphirs en mijn stem. Laat de aanraking van mijn handen, de klanken en trillingen door je lichaam gaan, voel en ervaar wat deze met je doen. Geef je over en laat gebeuren wat mag gebeuren. Dat wat geheeld mag worden, wordt geheeld. Dat is de kracht van ons zelfhelend vermogen. Hier kunnen wij niets aan sturen. Daar waar de energie nodig is, wordt deze naar toe gestuurd.

Vanuit mijn verbondenheid en afstemming met het Goddelijke in onszelf, mag er Onvoorwaardelijke Universele Liefde in jezelf stromen. Zodat jij de Eenheid in jezelf mag gaan voelen.

Geluid, harmonieuze muziek, heeft een sterke uitstraling, die bij een healing door de meeste mensen duidelijk kan worden waargenomen. Het geluid, zeker als het je ‘eigen’ geluid is, ordent als het ware opnieuw de de eigen persoonlijke trilling en zorgt dat energie weer gaat stromen in gebieden die eerder geblokkeerd waren. Zo kan het netwerk van energiedoorstroming in de mens weer meer in harmonie komen, zoals het oorspronkelijk de bedoeling was. Pas dan kan er werkelijk genezing plaatsvinden.

Investering voor jezelf: € 55,00

Deze massage kan ook bij je thuis gegeven worden. Hiervoor worden dan wel extra reiskosten in rekening gebracht.

Ontspanning is de sleutel om contact te kunnen maken
met jouw innerlijke bron van vreugde en inspiratie.