Workshop: Creating Light from the Source within You

Creating Light from the Source

Hoe zou dat voor je voelen?

Om Licht vanuit de Bron te creëren.
Een Bron die altijd aanwezig is.
Waar je niets voor hoeft te doen, alleen ZIJN.

Deze workshop staat in het teken van de Licht-taal. In welke vorm dan ook. Natuurlijk heb ik wel een plan in mijn hoofd, maar ik weet inmiddels ook dat de beste manier van werken is; dat laten ontstaan en stromen, wat die dag mag ontstaan.

Ieder mag op zijn eigen wijze aanwezig ZIJN en zijn eigen Licht-taal naar buiten brengen. Je mag zelf voelen en ervaren hoe het is om volledig in het NU aanwezig te zijn.
Er zullen spullen aanwezig zijn om de Licht-taal te schrijven, tekenen en ik neem de Licht-taal voor je op als deze op een andere manier naar buiten mag komen.
Voel je vooral ook vrij om je eigen schrift of speciale boekje mee te nemen, waarin jij je symbolen, codes, sleutels en alle andere vormen van de Licht-taal op kunt schrijven.

Tijdens deze workshop maak ik gebruik van: muziek, klanken, meditatie, tijd voor jezelf, co-creatie kracht, gezellig samenzijn, healing door middel van Lichttaal en alles wat er mag ontstaan.

Inmiddels heb ik alweer een heel aantal workshopdagen gegeven.
Om meer en meer mensen vanuit het Licht met hun Ziel en de Liefde te verbinden.
Zodat iedereen volledig vanuit zijn/haar eigen Licht kracht er mag staan en vanuit zijn/haar Ziel de Liefde mag laten stralen.

2019 is numerologisch een Universeel 3 jaar. Het jaar van Creatie, creativiteit. Dus wat is er nu mooier dan jezelf een cadeau te geven en vanuit je eigen Ziel je creatiekracht in te zetten. Je bent van harte welkom!! Nieuwe data voor het najaar staan inmiddels ook in de agenda.

Wanneer:

  • Donderdag 16 juli ( Volle Maan)
  • Woensdag 28 augustus (Nieuwe Maan op 30 augustus)
  • Vrijdag 27 september (Portaaldag en Nieuwe Maan op 28 september)
  • Zondag 13 oktober (Volle Maan)
  • Donderdag 12 december (Portaaldag en Volle Maan)

 Tijd: 10.00-15.00 (15.30)

Investering in jezelf: € 88,00
Inclusief: koffie, thee, water, soep, versnaperingen, inzichtkaarten, schrijf/teken/schilder materiaal, opname van de Soul to Soul Sounding en persoonlijke aandacht.

Maximum aantal deelnemers: 4

Je bent van harte welkom op deze workshopdag in Arnhem om het Licht vanuit je eigen Bron te creëren. Aanmelden kan hier.

Hill of the Muses (Athene 2018)

Het leven gaat niet over jezelf vinden.
Het gaat om jezelf creëren.