Workshop: Creating Light from the Source within You

Creating with the colors of the Rainbow Light

Hoe zou dat voor je voelen?

Om Licht vanuit de Bron te creëren.
Een Bron die altijd aanwezig is.
Waar je niets voor hoeft te doen, alleen ZIJN.

Deze workshop staat in het teken van de Licht-taal. In welke vorm dan ook. Natuurlijk heb ik wel een plan in mijn hoofd, maar ik weet inmiddels ook dat de beste manier van werken is; dat laten ontstaan en stromen, wat die dag mag ontstaan.

Ieder mag op zijn eigen wijze aanwezig ZIJN en zijn eigen Licht-taal naar buiten brengen. Je mag zelf voelen en ervaren hoe het is om volledig in het NU aanwezig te zijn.
Er zullen spullen aanwezig zijn om de Licht-taal te schrijven, tekenen en ik neem de Licht-taal voor je op als deze op een andere manier naar buiten mag komen.
Voel je vooral ook vrij om je eigen schrift of speciale boekje mee te nemen, waarin jij je symbolen, codes, sleutels en alle andere vormen van de Licht-taal op kunt schrijven.

Tijdens deze workshop maak ik gebruik van: muziek, klanken, meditatie, tijd voor jezelf, co-creatie kracht, gezellig samenzijn, healing door middel van Lichttaal, de energie van de Volle of de Nieuwe Maan, Portaaldagen en alles wat er van daaruit mag ontstaan. Omdat tijdens een Volle Maan, Nieuwe Maan of Portaaldagen de sluiers vanuit het Universum dunner zijn, kan energie beter doorstromen en kunnen we dus nog beter afstemmen op en vanuit onze Bron. Ook berichten vanuit de Lichtwereld kunnen makkelijker ontvangen worden. Vandaar dat er bewust voor deze workshopdagen is gekozen.

Inmiddels heb ik alweer een heel aantal workshopdagen gegeven.
Om meer en meer mensen vanuit het Licht met hun Ziel en de Liefde te verbinden.
Zodat iedereen volledig vanuit zijn/haar eigen Licht kracht er mag staan en vanuit zijn/haar Ziel de Liefde mag laten stralen.

2019 is numerologisch een Universeel 3 jaar. Het jaar van Creatie, creativiteit. Dus wat is er nu mooier dan jezelf een cadeau te geven en vanuit je eigen Ziel je creatiekracht in te zetten. De laatste twee workshops staan gepland voor dit jaar. Met de energie van de Volle Maan en nog een portaaldag kun jij dit creatieve jaar, 2019 prachtig afronden. Om wellicht iets geheel nieuws in 2020 neer te mogen zetten!!  Je bent van harte welkom!!

Wanneer:

  • Dinsdag 12 november (Volle Maan)
  • Donderdag 12 december (Portaaldag en Volle Maan)

 Tijd: 10.00-15.00 (15.30)

Investering in jezelf: € 88,00
Inclusief: koffie, thee, water, soep, versnaperingen, inzichtkaarten, schrijf/teken/schilder materiaal, opname van de Soul to Soul Sounding en persoonlijke aandacht.

Maximum aantal deelnemers: 4  (Ook al ben jij de enige deelnemer, deze workshop gaat altijd door)

Je bent van harte welkom op deze workshopdag in Arnhem om het Licht vanuit je eigen Bron te creëren. Aanmelden kan hier.

Het leven gaat niet over jezelf vinden.
Het gaat om jezelf creëren.