Workshop: Ontmoet je eigen beschermengel

Engelen zijn al jaren aanwezig op deze planeet, maar meestal zijn ze onzichtbaar voor de mensen. Dit heeft alles te maken met de twijfels en angsten die er zijn. Voor velen van ons zijn ze een vage aanwezigheid waarover gesproken wordt, maar die niet echt tastbaar is. De Engelen zijn zich daarvan bewust en daarom al jaren bezig met het vinden van andere manieren om te communiceren. Ze geven tekens, ze steunen je, ze brengen adviezen naar je toe, maar helaas worden die maar al te vaak niet opgemerkt, niet gezien, niet gehoord of volledig genegeerd. Maar nu de nieuwe Tijd meer en meer de trilling van de Aarde aan het verhogen is, zijn er steeds meer Engelen hier om je te helpen, je inzicht en advies te geven. Ze zijn hier om je gelukkig te laten zijn. Ze zijn hier om je te helpen je talenten te benutten en alles uit je te halen wat je in je hebt. En dat is vaak veel meer dan je zelf durft te dromen.

Deze workshop zal in het teken staan van de helende energie van de Engelen. Na een korte meditatie, om even ‘te landen en aan te komen in jezelf’, gaan we kijken hoe je contact kunt maken met je beschermengel? Je hoeft niet in Engelen te geloven, maar je kunt ze wel het voordeel van de twijfel gunnen, zodat ze iets voor je kunnen betekenen.

Na de pauze gaan we op een creatieve manier kijken hoe je beschermengel zich aan jouw wil laten zien. Ook gaan we kijken of de Engelen een specifiek Engelensymbool voor je hebben wat jij kunt tekenen. Of wellicht komt dit in de vorm van Licht Taal. Weet dat alles mogelijk is en de Engelen willen je hier zo graag bij helpen. Ze staan vanaf de zijkant te springen, te juichen en je aan te moedigen om stappen te zetten.

En natuurlijk liggen er Engelenkaarten klaar, met boodschappen of inzichten. Muziek, klanken en Licht Taal zullen je deze workshop begeleiden om de Engelen uit te nodigen om aanwezig te zijn. Doordat de groep niet te groot is heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Het biedt tevens de gelegenheid om dieper op een onderwerp in te kunnen gaan.

Investering in jezelf: € 77,00 per persoon (inclusief koffie, thee, water, versnaperingen, inzichtkaarten, opnames van Licht Taal, alle schilder- en tekenbenodigdheden, schilderdoek, persoonlijke aandacht en nog veel meer extra’s)

Wanneer: woensdag 9 oktober 2019 (zit inmiddels vol)

Tijd: 13.00 – 18.00

Waar: bij Diamond Souls in Arnhem

Wil jij ook een gezellige dag/middag workshop, want vergeet niet dat Engelen ook erg veel humor bij zich hebben en heb jij een groep van minimaal 2 en maximaal 5 personen die dit leuk vinden, neem dan contact met ons op. Ook als je nog vragen hebt of meer informatie zou willen.

Omdat de Engelen graag bij veel mensen thuis willen komen, nodigen zij je uit om je huiskamer open te stellen. Ellen van Diamond Souls komt dan naar je toe en zij zal samen met de Engelen een avond verzorgen. Zodat ook jij de kans krijgt om je beschermengel te mogen ontmoeten. De avond heeft uiteraard een andere invulling.

Als je luistert naar je angsten zal je nooit ontdekken,
wat een fantastisch persoon je bent.