Helena HeArt

Het merendeel van alle mensen zal mij kennen als Ellen, want dit is mijn roepnaam. En dat zal ook zo blijven. Helena is echter de eerste geboortenaam die ik van mijn ouders heb gekregen. Ik heb er nog drie meer gekregen. 😉

Helena was mijn oma, de moeder van mijn moeder. Ik heb helaas niet zo heel lang in haar gezelschap mogen vertoeven. Wat ik wel weet is dat als ik bij mijn oma was, ik altijd ‘van alles mocht doen’ bij haar. Of het kwam omdat ik haar eerste kleindochter was, na drie kleinzonen, kan ik haar niet meer vragen, want ze is op 66 jarige leeftijd overleden. Toen was ik nog maar 5 jaar.

De naam Helena diende zich echter de laatste tijd steeds vaker aan als ik met de Licht Taal en de Licht Codes bezig was. Het werd me duidelijk dat ik ‘iets’ met deze naam mocht gaan doen. Het is een prachtige en een krachtige naam in de vrouwenlijn die ik mag vertegenwoordigen. Helena is verder het meeste bekend als Godin in de Griekse mytologie. 

Als vanzelf ontstond een symbool waarmee ik mijn Licht Taal Codes ging ondertekenen om ze zo persoonlijk te maken. En te laten zien dat ze van ‘mijn’ hand zijn. Zo ontstond ook de naam Helena HeArt.

Onder Helena HeArt zijn de volgende pagina’s te vinden:

Dus onder deze naam en dit logo kun je de producten vinden die te koop zijn via onze winkel.