“160 Qualities of Divine Love” (Card deck)

Haast op de helft …

Ja, je leest het goed. Het kaartendek “160 Qualities of Divine Love” gaat er komen. Wat begon als de ‘144 Qualities of Love’ is uitgebreid met 16 extra kaarten. Hoezo en waarom, hoor ik jullie denken. Omdat er twee verschillende lijsten circuleren op het internet. De ene heet ‘144 Qualities of Love’ en de andere ‘144 Qualities of Divine Love’. En wat blijkt. Er zit een verschil in van 16 kaarten. Iemand, wie dan ook heeft besloten dat er 16 kwaliteiten van Liefde niet toepasbaar zijn op de Goddelijke Liefde. Deze 16 kwaliteiten zijn er dus uit gehaald en er zijn nieuwe voor in de plaats gezet. Ik kan je vertellen dat dit best wel een ‘verwarring’ bij mij teweeg heeft gebracht. Want wie bepaalt wat dan een kwaliteit van Liefde, danwel Goddelijke Liefde is? Omdat ik inmiddels aardig op weg was met de 144 kaarten met de kwaliteiten van Liefde, waar de intentie en de lichtcode van die desbetreffende kwaliteit inzat, was het voor mij geen optie om deze te gaan veranderen. Het klopte voor mijn gevoel ook niet. Dus ben ik gaan kijken en invoelen wat nu te doen. Waarom zouden die 16 andere kwaliteiten niet gewoon erbij kunnen? Wie weet zijn er nog wel veel meer kwaliteiten van Liefde, danwel Goddelijke Liefde? Dus ben ik heerlijk door gegaan met creëeren en is het uiteindelijk dus een set van 160 kaarten geworden!! Leuk feitje; Als je numerologisch 160 bij elkaar opteld wordt het 7. Een heilig getal. 

Waar het om gaat is dat alle 160 kwaliteiten inmiddels in Lichtcodes zijn omgezet. Ik heb samen met Anouk, van “Maak je eigen carddeck” de eerste stap gezet om te kijken welke stappen ik allemaal mag nemen in dit proces. Zodat het dadelijk een echt kaartendek wordt. Inmiddels ben ik ook samen met Marjo Vliek, grafisch ontwerp, styling en illustraties bezig om verder te kijken naar vormgeving. Hoe gaan de kaarten eruit zien, de achterkant, de doos waar alle 160!! kaarten in komen te zitten. Hoe gaat de voorkant eruit zien?  Wow, wat een proces. Maar zo mooi om te zien hoe dit alles mag ontstaan. En wat een proces. Een geboorte op zich.

Zelf ben ik super enthousiast en mensen die er al wat van gezien hebben worden er blij en vrolijk Er komt zo dadelijk een kaartenset die je kunt gebruiken tijdens workshops, trainingen, voor jezelf, je kinderen, voor je klanten en voor wie er maar interesse in heeft. 

Ik heb nog geen idee wat de investering voor dit kaartendek zal zijn. Maar deze stap komt steeds dichterbij. Maar heb je belangstelling ervoor, geef mij dan gerust een mailtje, appje of belletje dan zet ik je alvast op de lijst.

160 Qualities of Divine Love …. Ready to print ….