Codes of Light briefkaarten

Omdat er steeds meer ‘andere’ mogelijkheden komen om te communiceren met elkaar, wordt het ook steeds gemakkelijker om via de Licht Taal met elkaar te spreken. Deze Licht Taal kun je zien als de Universele Taal van het Hart. De Licht Taal hoef je niet te begrijpen (dat is wat ons verstand nog steeds wil), maar de Licht Taal mag je gaan voelen, met je hart. Als je de Licht Codes via je hart binnen mag laten komen, wordt er op onbewust niveau ‘iets’ in je aangeraakt.  Het kan zijn dat er een herkenning is, dat je blijheid en vreugde voelt. Of wellicht komt er verdriet boven. Alle emoties mogen er zijn. De Licht Codes helpen en ondersteunen je daar waar het nodig is.

Bij mij zijn de Licht Codes al heel lang aanwezig. Niet alleen in tekeningen, symbolen en tekeningen, maar ook in de gezongen taal. Wanneer jij je aangetrokken voelt tot een kaart kan ik daar tevens een gezongen Licht Taal Activatie bij leveren. Neem dan contact met mij (Ellen) op.

Deze kaartenlijn is tot stand gekomen omdat het de bedoeling is dat de Licht Codes de wereld in gaan. Dus mocht je deze Licht Code kaarten, die door mij persoonlijk getekend zijn (op A6; briefkaartformaat, dubbele kaart met envelop, € 7,99), willen kopen, dan verwijs ik je door naar de webwinkel. Elke kaart is uniek, daarom is er van elke kaart maar één op voorraad. Omdat ze vanuit mijn Hart met de intentie en boodschap van die dag worden gemaakt.

De volgende briefkaarten zijn te koop in de webshop. Per stuk € 7,99. Twee voor € 15,00. Verkrijgbaar onder de volgende titels:

Code of Light Balance