Codes of Light op doek

Een nieuwe creatie van Licht Codes. Deze creaties ontstonden spontaan terwijl ik bezig was om een nieuw moodboard voor mezelf te maken. Heerlijk bezig zijn om wensen, dromen en visies uit te werken. Ze zichtbaar te maken aan het Universum, zodat deze wensen gerealiseerd kunnen worden in de echte wereld. Mijn innervoice vertelde me om er ook Licht Taal in te verwerken!! Oké en hoe ga ik dat dan doen?? Rustig verder werkend aan mijn moodboard ontstond als vanzelf de eerste creatie op doek. Go with the Flow en het ontstaat.

De eerste vier creaties van de “Licht Codes op doek” zijn klaar. Zoals altijd werk ik intuïtief en trek ik de kaart waarmee ik aan de slag ga. Als ik dan terugkijk naar het proces is het erg leuk om te zien dat het eerste doek Empowerment heet. Om het nieuwe proces voor mezelf te bekrachtigen. En nummer twee diende zich aan als Transformation. Heel toepasselijk als ik zie in welk transformatieproces ikzelf zit. Doe daar dan Ease bij om ook Rust in mezelf te vinden en bij mezelf te mogen blijven. En vooral ook om alles met een vleugje Humor te mogen bekijken!!

Deze nieuwe “Codes of Light creaties op doek” ( 25 bij 25 ) zijn nu ook te koop via de webshop. Zoals altijd is er maar eentje van op voorraad, omdat elke productie uniek is. Elke Licht Code is uniek. Zij ontstaan in het moment van creatie. Voel jij een YES voor één van deze creaties (of meerdere 😉), ga dan snel naar de webshop. Hieronder alvast een foto van alle vier de creaties op doek, een voorproefje! Als je op de desbetreffende titel klikt kom je vanzelf in de webshop. 

New Creations Codes of Light

De volgende Codes of Light op doek zijn inmiddels via de winkel te koop: