Codes of Light op doek

Een nieuwe creatie van Licht Codes. Deze creaties ontstonden spontaan terwijl ik bezig was om een nieuw moodboard voor mezelf te maken. Heerlijk bezig zijn om wensen, dromen en visies uit te werken. Ze zichtbaar te maken aan het Universum, zodat deze wensen gerealiseerd kunnen worden in de echte wereld. Mijn innervoice vertelde me om er ook Licht Taal in te verwerken!! Oké en hoe ga ik dat dan doen?? Rustig verder werkend aan mijn moodboard ontstond als vanzelf de eerste creatie op doek. Go with the Flow en het ontstaat.

De eerste vier creaties van de “Licht Codes op doek” zijn klaar. Zoals altijd werk ik intuïtief en trek ik de kaart waarmee ik aan de slag ga. Als ik dan terugkijk naar het proces is het erg leuk om te zien dat het eerste doek Empowerment heet. Om het nieuwe proces voor mezelf te bekrachtigen. En nummer twee diende zich aan als Transformation. Heel toepasselijk als ik zie in welk transformatieproces ikzelf zit. Doe daar dan Ease (inmiddels verkocht) bij om ook Rust in mezelf te vinden en bij mezelf te mogen blijven. En vooral ook om alles met een vleugje Humor te mogen bekijken!!

Inmiddels zijn er meerdere creaties klaar van deze nieuwe “Codes of Light op doek” ( 25 bij 25 ) en te koop. Zoals altijd is er maar eentje van op voorraad, omdat elke productie uniek is. Elke Licht Code is uniek. Zij ontstaan in het moment van creatie. Voel jij een YES voor één van deze creaties (of meerdere 😉), stuur dan even een mailtje of een belletje. 

New Creations Codes of Light

De Codes of Light zijn gemaakt op een doek van 25 bij 25. De investering is € 22,00 per doek (excl. verzendkosten). De volgende Codes of Light op doek zijn te koop:

Empowerment

De Code of Light Empowerment wil je ondersteunen om diep bij je eigen kracht te komen. Om de kracht in jezelf te voelen en te bekrachtigen. De POWER wil graag herkenning in jou, en met die herkenning sterker naar buiten treden. En dat geeft je dan een goed gevoel in en over jezelf! Kijk, voel en ervaar de Code. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij gemaakt voor jou!

Transformation

De Code of Light Transformation helpt je in je proces van transformeren. Iedere keer als jij afstemt op deze lichtcode geef je jezelf de mogelijkheid tot een diepere integratie in jezelf en van het transformatieproces waar jij doorheen gaat. Kijk, voel en ervaar de Code. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij voor jou!

Humor

De Code of Light Humor ondersteunt je in het proces van “Licht-heid” hier op Moeder Aarde. Probeer de Humor van situaties in te zien. Probeer om op een andere manier naar situaties te kijken en lach om jezelf als je het weer eens “zwaar” voor jezelf hebt gemaakt. Iedere keer als jij afstemt op deze lichtcode mag je de Lichtheid in jezelf voelen. Jij bent een “Lichtwerker”; geen “Zwaarte werker”. Kijk, voel en ervaar de Humor Code of Light. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij zeker voor jou! Het was een gezellige boel toen ik hiermee bezig was. 😉😂

Wisdom

De Code of Light Wisdom ondersteunt je in het proces om je de Wijsheid die diep in jou aanwezig is weer te gaan herinneren. Een ieder van ons heeft zoveel Wijsheid in zich, maar we mogen er meer gebruik van gaan maken. We mogen er meer op gaan vertrouwen. En ons hart weet en kent deze Wijsheid. Kijk, voel en ervaar de Wisdom Code of Light. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij zeker voor jou! Om de Wijsheid in jezelf weer te omarmen.

Divine

De Code of Light Divine ondersteunt je in het proces om het Goddelijke in jezelf te mogen omarmen. Weet dat jij een Goddelijke vonk van Liefde en Licht bent. En dat jij op deze prachtige Aarde bent gekomen om dat uit te dragen. Stralend en Sprankelend. Dat kan soms een hele uitdaging zijn. Wellicht kan deze Code of Light je daarbij helpen. Kijk, voel en ervaar de Divine Code of Light. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij zeker voor jou!

Tijdens het creëeren van deze Code of Light werd er Gregoriaanse muziek op de radio gedraaid. In een uitvoering die licht aanvoelde en het heeft mij zeker geïnspireerd om deze Goddelijke Code te maken. Dat mijn papa mij hierin heeft begeleid weet ik wel zeker. Ik kan nu met een glimlach en een gevoel van dankbaarheid luisteren naar deze muziek ….. waar ik me vroeger tegen afzette …… omdat ik nu het Goddelijke in mezelf heb omarmd. Dat heeft deze Code of Light Divine met mij gedaan.

Harmony

De Code of Light Harmony ondersteunt je in het proces om in Harmonie met jezelf en de wereld om je heen te kunnen zijn. Hoe fijn zou het zijn om vanuit deze Harmonie te leven. Belangrijk is om eerst de Harmonie in jezelf te ervaren, voordat je hem met de wereld om je heen kan delen. Kijk, voel en ervaar de Harmony Code of Light. Als je lichaam resoneert op deze Code dan is hij zeker voor jou! Hij zal je aanmoedigen om meer en meer in Harmonie met jezelf te zijn.

Om deze Code of Light nog meer kracht mee te geven kwam als vanzelf het nummer ‘Harmony’ van de Ray Conniff Singers naar voren. Een prachtig nummer uit de jaren 70 en nog steeds heel actueel. Voel je vrij om het te luisteren, dan weet je in ieder geval wat mij geïnspireerd heeft en wat ik wens voor onze wereld.