Goddelijke Licht Code Creaties

Sacred Sound

De Licht Taal is al geruime tijd in mij aanwezig, maar wil op meerdere fronten gedeeld gaan worden! Ik krijg steeds vaker te horen om de Licht Codes te gaan delen. En niet alleen de Licht Taal die ik zing en spreek. Zelf merk ik ook dat deze Codes vanuit het Licht steeds krachtiger doorkomen.

Waarom Goddelijke Licht Codes?

Omdat deze Goddelijke Licht Codes ontstaan en ontspringen vanuit de Goddelijke Bron. De Bron die een ieder in zich heeft en van waaruit ik me ook afstem. Vanuit die Bron mogen deze Goddelijke Licht Codes stromen. Vanuit Licht en Liefde stromen ze de wereld in. En wellicht ook naar jou?

Deze Goddelijke Licht Codes ‘moet’ je niet willen begrijpen met je verstand. Deze Goddelijke Licht Codes mag je gaan voelen. Je mag er zelf op ‘intunen’ en dan ‘luisteren’ wat ze jou te vertellen hebben. Een Soul to Soul Sounding kan de Goddelijke Licht Code bekrachtigen. Voel jij je aangetrokken tot een (persoonlijke) Goddelijke Licht Code Kaart neem dan gerust contact met mij (Ellen) op.

Kijk in de winkel welke Goddelijke Licht Codes er inmiddels te koop zijn. Op zwart papier (20 bij 30 formaat) worden de Goddelijke Licht Codes persoonlijk getekend. Elke Goddelijke Licht Code is uniek, dus er is er maar één van op voorraad. Een prachtige investering in jezelf als een Goddelijke bekrachtiging van je mooie ZIJN. Of wellicht een prachtige persoonlijke gift voor een speciaal iemand. Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Stellar Constellation (birthday gift)