Goddelijke Licht Code Creaties

Stellar Constellation (Birthday gift)

De Licht Taal wil op meerdere fronten gedeeld gaan worden! En niet alleen de Licht Taal die ik zing en spreek. Ook de Licht Taal in de Codes of Light wil zich steeds meer manifesteren. Zelf merk ik ook dat deze Codes vanuit het Lichtveld steeds krachtiger doorkomen.

Waarom Goddelijke Licht Codes?

Omdat deze Goddelijke Licht Codes ontstaan en ontspringen vanuit de Goddelijke Bron. De Bron die een ieder in zich heeft en van waaruit ik me ook afstem. Vanuit die Bron mogen deze Goddelijke Licht Codes stromen. Vanuit Licht en Liefde stromen ze de wereld in. En wellicht ook naar jou?

Deze Goddelijke Licht Codes ‘moet’ je niet willen begrijpen met je verstand. Deze Goddelijke Licht Codes mag je gaan voelen. Je mag er zelf op ‘intunen’ en dan ‘luisteren’ wat ze jou te vertellen hebben. Een Soul to Soul Sounding kan de Goddelijke Licht Code bekrachtigen. Voel jij je aangetrokken tot een (persoonlijke) Goddelijke Licht Code Kaart neem dan gerust contact met mij (Ellen) op.

Hieronder staan de Goddelijke Licht Codes die tot nu toe te koop zijn. Op zwart papier (20 bij 30 formaat) worden deze Codes persoonlijk getekend. Elke Goddelijke Licht Code is uniek, dus er is er maar één van op voorraad. Een prachtige investering in jezelf als een Goddelijke bekrachtiging van je mooie ZIJN. Of wellicht een prachtige persoonlijke gift voor een speciaal iemand. Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Sacred Sound

Voel jij dat deze Licht Code Sacred Sound bij je resoneert, mail dan om een afspraak te maken. Investering voor jezelf: € 33,00
We maken deze afspraak om zo af te stemmen of je ook nog een activatie erbij wilt hebben in de Licht Taal. Dit om de Licht Code Sacred Sound in jezelf te bekrachtigen.

Holy Trinity

Voel jij dat deze Licht Code Holy Trinity gecreëerd met de Star Fire energy die op de 11-11 portaaldag binnenkwam, bij je resoneert, mail dan om een afspraak te maken. Investering voor jezelf: € 33,00
We maken deze afspraak om zo ook af te stemmen of je er nog een activatie bij wilt hebben in de Licht Taal. Dit om deze krachtige Licht Code Holy Trinity in jezelf te bekrachtigen.

Galactic Alignment

Voel jij dat deze Goddelijke Licht Code Galactic Alignment gecreëerd met de Volle Maan en Star Fire energieën die op 12-11 binnenkwamen, bij je resoneert, mail dan om een afspraak te maken. Investering in jezelf: € 44,00
We maken deze afspraak om zo ook af te stemmen of je nog een activatie er bij wilt hebben in de Licht Taal. Dit om deze krachtige Goddelijke Licht Code Galactic Alignment in jezelf te bekrachtigen.