Soul to Soul Sounding

Sacred Sound

Soul to Soul Sounding, oftewel van Ziel tot Ziel klanken. Een persoonlijke afstemming op jouw ziel en dan intuïtief de klanken laten stromen die er naar buiten komen. Deze klanken worden voor je opgenomen zodat je ze thuis nog keer op keer kunt ervaren.

Voel en ervaar wat dit met je doet. Geef je over en laat gebeuren wat mag gebeuren. Dat wat geheeld mag worden, wordt geheeld. Dat is de kracht van ons zelfhelend vermogen. Hier kunnen wij niets aan sturen. Daar waar de energie van klanken nodig is, wordt deze naar toe gestuurd.

Vanuit mijn en onze verbondenheid en afstemming met het Goddelijke in onszelf, mag er Onvoorwaardelijke Universele Liefde in jezelf stromen. Zodat jij de Eenheid in jezelf mag gaan voelen. Het kan zijn dat je een één op één Soul to Soul Sounding krijgt of dat wij samen als Diamond Souls dit voor je doen. Bij deze laatste vorm, sta jij tussen ons in en stemmen wij beiden af op jouw Ziel, jouw Soul. Ook hier worden de klanken opgenomen en kort daarna naar jou opgestuurd.

Deze track van een Soul to Soul Sounding is opgenomen voor Paul tijdens de workshop: “Creating Light from the Source within You”.

Geluid, harmonieuze muziek, heeft een sterke uitstraling die bij een healing door de meeste mensen duidelijk kan worden waargenomen. Het geluid, zeker als het ook nog eens je ‘eigen’ geluid is, ordent of reset als het ware opnieuw de eigen persoonlijke trilling en zorgt dat energie beter en / of weer gaat stromen in gebieden die eerder geblokkeerd waren. Zo kan het netwerk van energiedoorstroming in de mens weer beter in harmonie komen, zoals het oorspronkelijk de bedoeling was. Pas dan kan er werkelijk genezing plaatsvinden.

Bij de Soul to Soul Soundingen word altijd een persoonlijke Lichttaal tekening voor je gemaakt. Met Lichtcodes en symbolen. Om je eraan te herinneren dat jij Licht bent.

Persoonlijke Licht Code tekening

De hierboven getoonde Licht Code en Soul to Soul Sounding is voor een klant gemaakt. Voor haar verjaardag.

Investering voor jezelf: € 88,00 (incl. opname van de Soul to Soul Sounding en Lichttaal tekening, tijdsduur ongeveer 1 uur)

Deze persoonlijke Soul to Soul Sounding kan ook bij je thuis gegeven worden. Hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht.

Ontspanning is de sleutel om contact te kunnen maken
met jouw innerlijke bron van vreugde en inspiratie.