December = Engelen = Licht

In de decembermaand willen wij op donderdag 12-12 bewust stil staan om de Engelen en het Licht dichter bij ons te laten komen. Dit is een Portaaldag en een Volle Maan. Op zulke dagen zijn de sluiers tussen de dimensies extra dun. Hierdoor kunnen de Engelen je nog beter, maar vooral op hun liefdevolle manier terzijde staan. Dit doen ze natuurlijk altijd al, maar op de één of andere manier zijn mensen er in december gevoeliger voor of staan ze er meer voor open. De Engelen willen graag hun liefdevolle boodschappen, hun helende klanken voor Kerstmis en het nieuwe jaar aan je doorgeven. Op deze avond nodigen wij je dan ook harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

We beginnen de avond om 19.30 met een kopje thee en het trekken van Engelenkaarten. Hierna volgt een geleide Engelen meditatie, waarna jij je mag onderdompelen in de helende klanken van Engelen, piano, Zaphirs, Angelvoices, windgong en oceandrum. Een boodschap in Lichtcodes en een gezongen boodschap krijg je mee naar huis. (of sturen wij je op) Ontspannen en met nieuwe inzichten voor het jaar 2020 sluiten we de avond tegen 23.00 af en mag je naar je eigen huisje terugkeren.

Investering in jezelf: € 33,00 (inclusief thee, lekkernij, Lichtcode boodschap, gezongen boodschap en getrokken Engelenkaarten)

Wij werken in kleinere groepen, dus er is een maximale deelname van 6 personen.
Zou je na deze heerlijke ontspannen avond graag blijven overnachten, dan is er bij ons op het park De Hooge Veluwe mogelijkheid om dit te doen. Er zijn leuke Tiny Houses of suites te huur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De avond van 21 december is komen te vervallen. Er is een mogelijkheid om deze op woensdag 22 januari te volgen. Er zijn nog 3 plaatsen vrij.

Wil jij er graag bijzijn of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wees het antwoord op iemands hulpkreet.
We kunnen allemaal een engel zijn.