Training: Kom in je Ritme


Deze training van 8 bijeenkomsten gaat je al dansend meenemen door het jaar heen. We volgen ons eigen Ritme en laten ons leiden door ons hart. Het is een creatieve training en het “muziekstuk” waaraan jij werkt zal de leidraad zijn door het hele jaar heen. Iedere keer komt er een stukje bij.

De trainingsdagen zullen dagen zijn vol ritmes, bewegingen en kleuren. Zowel op papier als in fysieke zin. Ons lichaam wil graag bewegen, onze stem wil gehoord worden en er is een Ritme wat wil ontstaan. Er is een Ritme wat wil bewegen. Er is een Ritme in jouw wat naar buiten wil komen. Mag jij je laten gaan in je eigen ritmes in tegenstellingen en verbindingen. Zo maak JIJ je geheel eigen unieke compositie, je eigen ‘muziekstuk’!! Hoe gaaf is dat.

Simone van Creatief Intuïtief Centrum ‘De Tuit’ en Ellen&Paul van Diamond Souls zullen ingaan op allerlei aspecten en zetten hun tools, kennis en wijsheid in. Denk hierbij aan kleuren, vormen, ritmes, klanken, soundings, tekens, inzichtkaarten, Licht taal, meditaties, numerologie en alles wat zich nog meer aandient. Wij volgen ons eigen Ritme en werken vanuit de Flow die mag ontstaan. Laat je het komende jaar leiden door in Je eigen Ritme te komen. Ga jij met ons mee op deze compositie reis van klanken, kleuren en ritmes?

Wij hebben de eerste twee bijeenkomsten gepland. Daarna bekijken we gezamenlijk wanneer de volgende bijeenkomst is. Er zullen drie, vier en wellicht een keer vijf weken tussen zitten. Ook de dagen waarop de trainingen gegeven worden, kunnen wisselen. En een ‘uitstapje’ kan zomaar tot de mogelijkheden behoren. Wij zorgen dan uiteraard voor het vervoer.

Ook bekijken wij per keer waar (Westendorp of Arnhem) en bij wie (Simone of Paul&Ellen) we de training geven. De eerste keer is het bij Simone in Westendorp. Gezien de ruimtes waarin we werken en de persoonlijke aandacht die wij je willen geven, houden we de groepen klein. Minimaal 3 deelnemers en maximaal 5 deelnemers

Wanneer?

  • Vrijdag 20 september
  • Vrijdag 11 oktober
  • Daarna in overleg

Tijd: 10.00 – 16.00 (evt. kleine uitlooptijd)

 Waar?

Vrijdag 20 september: Creatief Intuïtief Centrum ‘De Tuit’, Tuitstraat 3 7054 AB Westendorp

 Investering in jezelf:

€ 1111,00 (betaling mag in 2 of 3 keer)

8 bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 (dit is inclusief  koffie, thee, water, versnaperingen, vegetarische soep, inzichtkaarten, alle teken/schilder benodigdheden, Licht Taal opnames en alle die wij nu nog niet weten extra’s)

Informatie en/of opgave:

 Ellen:

Mail: ellen@diamondsouls.eu

Tel: 06-51023230

 Simone:

Mail: s.vanherwaarden@hotmail.com

Tel: 06-50404795

Het leven gaat niet over jezelf vinden.
Het gaat om jezelf creëren.