Lezing: Een avond in Egypte!

Deze avond nemen wij je graag mee naar Egypte en in het bijzonder naar de Grote Piramide van Cheops. Niet de minste plek om te mogen zijn. Precies een jaar geleden op 29 oktober 2018 ( 11-1-11) mochten wij daar zijn. Midden in de Koningskamer. Om daarna nog een rondreis door Egypte te maken. Een prachtige reis met heel veel hoogtepunten. Van één van die hoogtepunten willen wij jullie graag deelgenoot maken.

Vanaf 19.30 is de deur open en koffie, thee en water met uiteraard iets lekkers staan klaar.
Om 20.00 beginnen we dan met de interactieve lezing waarin we verschillende therorieën naast elkaar zullen leggen. Waar is deze grote Piramide nu eigenlijke voor bedoeld? We hebben de verhalen uit de oudheid, maar ook zeker de nieuwe theorieën. Het boek “The Great Piramid of Giza’ a modern view on ancient knowledge, van Willem Witteveen heeft hier zeker aan bijgedragen. En natuurlijk onze eigen persoonlijke ervaring. Met beeld en geluid zullen we deze interactieve lezing ondersteunen. Waarbij we openstaan voor jouw inbreng en visie!!

Na een korte pauze willen we jullie via meditatie en klanken meenemen naar deze bijzondere krachtplaats op Moeder Aarde. Hoe zou het zijn om even ‘echt’ in de Koningskamer van de Grote Piramide te zijn?? Hiervoor gebruiken we eigen opnames die aansluiten bij de verhalen van vóór de pauze.
Als je hierna weer ‘terugbent in onze woonkamer’, is er natuurlijk nog tijd om even na te praten, om alles even te laten intergreren of gewoon te ZIJN.
We ronden deze bijzondere avond rond 23.00 af.

Wanneer: Dinsdag 29 oktober 2019 (precies 1 jaar na de opname in de piramide)
Tijd: 19.30-23.00

Investering voor jezelf: € 22,00 (incl koffie, thee, iets lekkers, inzicht- of Lichtcode kaarten en activatie-meditatie)

Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Geef je snel op via de mail. 

Maximum aantal deelnemers: 8

Altijd als ik iets moois beleef,
ben ik verbonden met de ziel.